Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawda o facetach

Polecane posty

Gość gość

Jak facet dostanie miłość, oddanie, seks, to po kilku miesiącach przestaje się starać i zaczyna traktować dziewczynę jak śmieć

Gość gość
Bo mężczyzn trzyma sie na krótkiej niewidocznej smyczy ;) wtedy chodzą posłusznie przy nodze pani ;)

Gość gość
tylko, że na mojego to nie działa, bo jak tylko wyczuje nawet niewidzialną smycz, to ucieka, a jak jestem za dobra, to mnie nie szanuje :O

Gość gość
kobiecym zadaniem jest spuszczanie z faceta nadmiaru spermy

Gość gość
Sami niech sie spuszczaja

Gość gość
Co to znaczy "jak śmieć"?

Gość gość
Jak śmiecia. Jest dla mnie niemiły. Czuję się jak natręt, a kiedyś był inny.

Gość gość
Tak dlatego właśnie oblegacie taki typ facetów spod blokowej ławeczki typu "elo ziomuś przyperdzielić ci z barana? eeee" ;) Same tak wybieracie to tak macie. W moim związku nic nie wygasło od 5 lat ani chemia ani starania się więc radzę wybierać roztropniej...

Gość gość
Nie mozna byc oddanym facetowi, ba, nawet dzieciom tez nie. To sa falszywe wzorce.

Gość gość
to samo idzie w drugą stronę - nikt nie docenia łatwej miłości;)

Gość szry
smiesznosci, cos co nigdy facetem nie bylo przypisuje sobie jakies "prawa" do "wyjawiania" wymyslonych przez siebie "prawd" o WSZYSTKICH facetach... wiec jesli stwierdze, ze KAZDA baba potrafi sie tylko i wylacznie puszczac za plecami partnera/chlopaka/meza, to wedlug tej logiki, tez bede mial 100% racje:D no to... jeszcze jakies prawdy ktos chce przekazac/dostac?:D

Gość gość
To mój facet jest chyba inny, z tym że on ma grubo po 30. Czym jestem bardziej oddana tym jest dla mnie lepszy.

Gość gość
racja, faceci przeciez nie kochaja, sa z kobietami by je posuwac a te ich wymyslone bajki sa jedynie wabikiem by kobiete zmanipulowac i wykorzystac

Gość gość
Juz prababki wiedzialy, ze seks sie daje tylko po slubie. Jak sie daje przed slubem, to facet nie szanuje. Dzis kobiety leca na skinienie palca, a potem sa rozwody, brak szacunku, itd.

Gość gość
gość dziś Racja kolega. Dzisiejsze laski piją wódę, nie wyjmują peta z gęby, puszczają się na co drugiej imprezie z przypadkowymi koleszkami, a potem chcą żeby ktoś się z nimi ożenił i łożył kasę na te przechodzone stare panny. Jasne, szukajcie gdzie indziej frajerów. Dla jednych kobiet jestem chamski, okrutny, czasem nawet wulgarny. A inne przez lata znajomości nie słyszały nawet żebym przeklął. Po prostu zdziry traktuję jak szmaty a porządne kobiety jak księżniczki. A teraz jedna z drugą pet w ryja i lećcie do salonu tatuażu po kolejną dziarę na du/pie