Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży z mężczyzną z Syrii który musiał uciec przed wojną a Polacy to

Polecane posty

Gość gość

rasiści!!! Nie może znaleźć pracy wiec ja mimo iż jestem w 8 miesiącu to muszę pracować a on by chciał nas utrzymać!! Ale z powodu rasizmu nikt nie chce go zatrudnić.

Gość gość
Biedak, zycze wam szczescia

Gość gość
To po co wybrałaś brudasa? Spodziewałaś się, że będziemy go na rękach nosić tutaj? Przecież to bandyta jest. Wracajcie do Syrii budować swój kraj. Tutaj w PL nikt was do niczego nie potrzebuje. Precz stąd!

Gość cołko prowda
ale pierdy za takie debilne prowa powinien być ban! a wy jeszcze pelikanice łykacie i się cieszycie, że możecie ludzi obrażać. Dla Syryjczyków przebywających tu legalnie nie ma problemu z pracą. Moja sąsiadka Syryjka jest żoną Polaka i normalnie pracuje w międzynarodowym call center na francuskojęzycznych i anglojęzycznych liniach, bo jeszcze polskiego nie zna na tyle żeby robić coś w kontakcie z Polakami. Jej brat za to zna polski bardzo dobrze i też tam pracuje ale oprócz tego dorabia sobie jako organista w kościele. Nie wymyślajcie takich bzdur, które tylko kwaszą wszystko, rodzą nienawiść do obcokrajowców, a z Polaków robią nazioli i faszystów. Mało wam po ostatnim filmiku z "polish holocaust"? Po co wam to? Za nudno macie tępe suki? To do roboty się weźcie!

Gość gość
Coś mi się autorko wydaje, że ten twój Syryjczyk to udaje że szuka pracy.

Gość gość
Amazon przyjmuje wszystkich.

Gość gość
Serio wy to lykacie??

Gość gość
marne prowo darujcie sobie dyskusję