Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci chca dziwic a sami chca rucuuchac po 200 lasek tepaki

Polecane posty

Gość gość

Faceci chcą wybzykac trzycyfrowa liczbe lasek a potem na zone miec dziewice to jest śmieszne. A po drugie czym sie rozni pochwa takiej co miala 10 partnerów nieraz jednorazowych od takiej co miala 3 facetów na stałe przez np 3 lata. Przeciez gorzej wybzykana jest ta co miala 3 partnerów nie rozumiem logiki. Wiaodmo ze nikt nie chce byc z kims ktoma 100 partnerow ale jak mozna wymagac od kogos dziewictwa skoro jest s e k*****arzem.

Gość gość
Powiem Wam lepsza historię moj kochanek co mial zone i dwojke dzieci nie tylko mnie ponoc ****** na boku pytal sie mnie ile mialam i ze to dobrze ze tak malo....kumacie ? Kurwiarz z osiedlowa d***** sypial (wiem ze to d***** bo male osiedle kazdy o kazdym wie) a ten takie wymagania haha. Czlowiek glupi zakochany...

Gość gość
Bo my chcemy ****** 200 ale dziewic. Nikt nie chce uzywanych. Problem w tym, ze facetow na swiecie jest zaduzo. :O

Gość gość
Nie chce rvchac 200, a chce kochać sie z jedna wyjatkowa 🖐️

Gość gość
Ta jasne xd k****arze to najbardziej sa wlasnie zeby te najmniej w*****abe j***c a sami spia z d******* itp co popadnie

Gość gość
Faceci nysla k****ami dlatego takkj jest

Gość gość
Ten, który ma dużo kobiet, nie ma żadnej, ten który ma jedną ukochaną, ma wszystkie, bo żadnej innej nie potrzebuje, w jednej ma wszystkie.

Gość gość
Ja bzykam.co chwilę dwie laski mam lubimy swing itd Idealny uklad to jest cool

Gość Michał121212
Na zone tylko dziewica!

Gość gość
Seks no.limit ostra jazda i zabawa

Gość Dziewierz
kobiety to są dziwne stworzenia , za własne pieniądze często ciężko zapracowane płaci lekarzom za wycięcie kilku żeber , za modelowanie tzytzków, zwiększanie, powiększanie, z silikonem, z watą, pomniejszanie , powiększanie bioder, prostowanie nosa, modelowanie dwunastnicy i usuwanie owłosienia na zadzie a także powiększanie ust, operacje sromu ale żadna nie pomyśli o tym aby naprawić swoją błonę vaginalną po zaliczeniu 200 kindybałów dlaczego ?

Gość Michał121212
21:21 dobrze, ze tak robia. Wiadomo, ktora jest d****** a ktora nie. Po za tym dochodza do wniosku, ze tak sie pruja, ze zbankrutowaly by przez to.

Gość gość
Ja wymagam dziewicy bo jestem prawiczkiem