Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiększenie ust śląsk:)

Polecane posty

Gość gość

Witam :) Chce powiekszyć usta kwasem. Szukam dobrej kliniki .Mieszkam w Rybniku ale jestem mobilna mogę pojechać do Katowic czy do innego duzego miasta.Przeszukuje internet:) Jesli ktoras z Was zna dobrego lekarza prosze piszcie:) Druga sprawa jest taka ze to moj 1szy raz jaki kwas radzcie ile ml??;))

Gość JustNik

Z własnego doświadczenia na początek polecam  0,5 ml preparatu Saypha. Nie wiem gdzie na Śląsku mają ale pewnie w każdej renomowanej klinice. Będą to mieć tylko lekarze bo to poważna firma

Saypha to dobry preparat,  trochę czytałam. Rzeczywiście bezpieczny i często ostatnio polecany ale 0.5 ml da zerowy efekt na ustach i będziesz rozczarowana. Poza tym chyba ten produkt nie ma chyba oryginalnych ampułek z tą zawartością. Najlepiej zdaj się na fachowców :))

Gość Marcyś

Zapytaj się o zabieg preparatami Saypha w Juwenie np. Ja tam robiłam

Gość Angelinka

również polecam preparaty Saypha. Wcześniej robiłam Princess - to ta sama firma

Gość Bożena

Robiłam usta u najlepszej specjalistki medycyny estetcyznej Dr Lenartowicz z Lenartowicz Clinic w Katowicach ,są najpiękniejsze .Dziekuję

Gość Sylva

Ja też powiększam tylko kwasami hialuronowymi. Moim zdaniem to metoda bezpieczna bo kwasy te są częścią naszego organizmu. Uważam, że trzeba wybierać dobre marki bo na zdrowiu i urodzie nie ma co oszczędzać. Lepiej w ogóle nic nie zrobić niż byle gdzie,  byle czym. Brzydkie to modne są warzywa. Buzia ma być ładna