Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci nie szanują kobiet przez puszczalskie sciery

Polecane posty

Gość gość

Dlatego że kiedyś jak facet chciał przespać się z kobietą to musiał się jej oświadczyć i wziąć ślub , musieli się starać o kobietę , puszczalskich było mało więc widzieli że nawet jak odejdą od jednej to u drugiej też będą musieli się oświadczyć i ślub , więc byli wierniejsi , teraz idiotki popszczaja szpary za darmo byle komu i przez to nauczyly facetów ze "nie ta to inna ta doopy" nauczyły że nie trzeba żadnych zobowiązań wobec kobiet bo sama sciagnie majty po pijaku , albo po na drugiej randce a porządne kobiety przez to cierpia, z resztą same puszczalskie też bo później też są kopane w doope dla innej , kiedyś faceci dbali o związku 40-50 lat teraz nie muszą bo wiedzą że i tak się znajdzie taką co da im doopy bez ślubu

Gość gość
A później "facet to swinia facet nie umie kochać " spójrzmy prawdzie w oczy to kobiety rozpasaly seksualnie facetów a teraz debilki płaczą - sama jestem kobietą a nie prawikiem

Gość gość
A najbardziej lubię teksty " kiedyś się związków nie wyrzucalo do kosza tylko naprawialo " kiedyś wasze babki nawet sie nie calowaly na randce tylko trzymały za rączki mówiąc o dzieciach i wspólnej przyszłości , a nie teraz każda majty w dół i facet tylko wybiera jak królewicz która łatwiejsza

Gość Nieodpowiedzialny
Nie, to nie o to chodzi ze trzymasz czystość do ślubu. Chodzi o to jak się szanujesz, jesli sie szanujesz to nikt zle Cie nie oceni a taka która... Popuszcza nie jest szanowana. Proste? Pojęcia czystości do ślubu są juz nieaktualne, żyjemy w takich czasach a nie innych.

Gość gość
8:50 jeśli śpisz z kilkoma przed ślubem to się nie szanujesz i tyle , kiedyś u każdej było tylko po ślubie i dlatego nasi dziadkowie są ze sobą 50 lat

Gość gość
Dzięki temu kobiety nie były traktowane instrumentalnie - przedmiotowo

Gość gość
Wszystko się zmienia. Kobiety też. Kobiety teraz, nie każda rzecz jasna, też chcą się bawić. Niekoniecznie marzą o ślubie, domku i dzieciach. Znają swoje potrzeby i chcą je zaspokoić. Często zaprasowane i osiągające kolejne szczebelki kariery dziewczyny wchodzą w układ "przyjaciel od sexu", tak jest prościej nie ur******* się emocji, układ pozwala rozładować napięcie naładować akumulatory. Poza tym nie muszą ogarniać swojego samca: Nie gotuję mu obiadkow, nie prasuja koszul, nie piorą brudnych skarpet. Tak jest prościej.

Gość gość
8:55 tylko że na tych ukladzikach cierpią normalne wrażliwe tradycyjonalne, romantyczne dziewczyny

Gość Nieodpowiedzialny
Czasy sie zmieniają, mentalność tez... Nic nie poradzimy. Spójrz tez jak było z rozwodami"wsztyd na cało wieś". Seks przedmałżeński byl od zawsze tylko w mniejszym stopniu. Do dziś na rumuńskich wsiach pokazuje sie zakrawione przescieradlo po pierwszej nocy. Teraz... Mamy XXI wiek, seksualność uderza w mas z popkultury i ludzie to chłoną. To ze dziewczyna robila to przed ślubem nie skreśl jej. Robila to ze swoim chlopakiem z uczucia-ok a jak robila dla sportu z większością napotkanych to jest negowana. Faceci, przynajmniej ja nie oceniam przez to czy jest dziewica czy nie tylko jak się zachowuje.

Gość Nieodpowiedzialny
Wrażliwe, romantyczne dziewczyny? Nie, one tez trafia na swojego. Dlaczego ciśniesz na kobiety a nie na facetów ze nie trzymają czystości do ślubu?

Gość gość
8:57 Pojęcie normalności też się zmieniło. Dla mnie ( pisałam o tych ukladzikach) ważna jest kariera i to dla mnie to norma. Mam stałego mężczyznę u swojego boku, wychodzimy razem na imprezy różnego typu i uprawiany dziki sex. Nie w głowie mi wspólne mieszkanie, dzieci i skakanie wokół niego. Tak jest mi dobrze, na emocje mam jeszcze czas. Mam swoje potrzeby ,a on je zaspakaja. Za 10 lat maze pomyślę o ślubie i dzieciach... Teraz żyję tak jak uważam za stosowne.

Gość gość
*może

Gość gość
I bardzo dobrze bando kretynow! Jestem facetem po 45 i pamietam ze za moich czasow mlodosci juz bylo luźniej niz wczesniej w tych sprawach. Na szczescie kobiety sie wyzwolily i jesli maja ochote sie puscic z facetem to to zrobia a nie kupowanie kota w worku! Co wy myslicie ze tylko nam facetom od dziejow mozna bylo bzykac kiedy mielismy na to ochote a panny mialy byc potulne jak baranki i czekac az ksiaze sie pojawi? Haha nie doczekanie wasze dewocka choloto,a wy dziewczyny majty w dół i hejjja

Gość gość
9:06 bo takim prostakom jak ty to jest na rękę , nic z siebie nie dac a od kobiety tylko brać ;)

Gość gość
ja jestem stara dziewica ktora dala sobie spokoj przez takie rozkminy mezczyzn na temat szpary jestescie hipokrytami

Gość gość
Gdyby wszystkie półki nagle przestały się puszczać i spać z byle kim a nawet przed zareczynamk to byście zobaczyly jak czasy rycerzy na białym koniu i gentlemanow by wróciły

Gość gość
Facetom najbardziej zależy tylko na jednym , po co facet ma być wierny i się starać jak ma tego wszędzie pełno za darmo ? Skoro wie że gdzie nie pójdzie to dostanie ? Kobiety na własne zyczenie ukrecily na siebie bata

Gość gość
wszystko kreci sie wokol d**y :/ to zalosne niektorzy nabrali by dopiero empatii gdyby dostali z lopaty w leb Polacy to jakies psychopatyczne spoleczenstwo, ktore odbiera kobietom czlowieczenstwo.

Gość gość
Rozkładać nogi pod pretekstem pseudo związku bo jak to mówi zrobiłam z miłości haha teraz tak się tłumaczy puszczalstwo wśród kobiet zacznie wchodzić w kolejne związki gdzie relacja trwa góra rok nabije 10 partnerów seksualnych a potem będzie szukała meża :D

Gość gość
to wychodzi na to, ze mezczyzni sa jacy sa i ja nie chce miec z nimi nic do czynienia, niech sobie bzykaja wszystko co sie rusza, a potem winia kobiety, bo oni w tym zadnej roli nie maja, bieeeeeedactwa :(

Gość Nieodpowiedzialny
Kiedys baby nie popuszczały żeby facet sie szybko chcial żenić. To nie jest żart... Teraz ślub stracił na wartości i trochę to przykre ale mamy takie czasy a nie inne. Nic nie zrobimy każdy decyduje sam za siebie. Nie mam prawa negować innej osoby która robi to przed ślubem nikogo nie raniąc.

Gość gość
Nawet kiedyś jakiś podróżnik powiedział że ukrainki i Litwinki są piękniejsze od Polek a Polki wygrywają jedynie straszliwym puszczalstwem

Gość Niwodpowiedzialny
To ze teraz faceci są chamami nie otwierającymi kobiecie drzwi nie ma nic wspólnego z seksem. To standardy społeczne i równouprawnienie. Kiedys kobiety byly traktowane jako slabsze istoty dla przedłużenia gatunku. Teraz jesteście równe i większość z was maniery uważa za próbę podrywu a nie kultury, wiem z autopsji.

Gość gość
ja widze cos przeciwnego, nigdy seksu nie uprawialam, nie mam meza, nie moge znalezc milosci, normalnego faceta, ktory nie jest szowinista ktory patrzy przez pryzmat szpary, blony, trafiam na takich "jestem inny niz reszta, ale chce dziewicy bo kobiety to k***y. jak nie dziewica to nalezy jej sie smierc". Z kolei moje "puszczalskie" kolezanki juz dawno maja mezow, szalaly sobie, teraz tez szaleja (sa dobre w lozku) maja z tego przyjemnosc, mezow maja fajnych, takich normalnych, ktorzy traktuja je jak indywidualne jednostki z wlasnymi potrzebami, cechami, osobowoscia (nie na zasadzie "kazda samica czlowieka jest taka a taka... i tu uogolnienia, np. kobieta nie powinna uprawiac seksu przed slubem, kobieta nie powinna przeklinac, kobieta powinna byc wedlug jakiegos schematu, najlepiej zeby nie byla soba).

Gość gość
Bzdura nigdy w życiu bym nie uznała otworzenia drzwi za podryw , tylko za zwykła ludzka grzeczność , której większości brakuje

Gość Nieodpowiedzialny
Polki to byly świętoszki w porównaniu do francuzek i wloszek:) poważnie... A teraz wszędzie tak samo. Nikt ci nie zakazuje być dziewica czy popuścić jakiemuś. Kiedys byla presja skandalu i wywiezienia na taczce z gnojem a teraz wy decydujecie a nie normy społeczne

Gość gość
9:17 tak tak na pewno jesteś dziewicą , raczej podszywem który próbuje udowodnić całemu światu ze kobietą która jest wrażliwa i ma ideały to zło wcielone

Gość gość
Dziewictwo to symbol szacunku do własnego ciała

Gość gość
9:19 nie wszystko jest tak, jak w twojej idealnej wizji swiata ;)

Gość gość
np. aseksualne kobiety, lesbijki - wiele z nich to dziewice :P albo takie, ktore maja IQ powyzej IQ gabki i widza, ze mezczyzni klamia, gdy wyznaja im milosc bo chca je do lozka zaciagnac.