Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci nie szanują kobiet przez puszczalskie sciery

Polecane posty

Gość gość
Mężczyźni marzą o dziewicy tak samo kobiety marzą o prawiczku

Gość gość
Np mój 25 letni bardzo przystojny brat o urodzie bawidamka powiedział że nie chce zużytej baby która miała masę wackow w ustach i powiedział że woli być sam niż z taką

Gość gość
10.56 to nie są staroswieckie ideały a człowiecze i jako takie cały czas aktualne, wmawia się mam że we współczesnym świecie są nieaktualne bo świat poszedł na przód, świat tak, ale my nie, cały czas jesteśmy tacy sami i cały czas potrzebujemy moralności i etyki by społeczeństwa były na miarę człowieka, ludzkie a nie zwierzęce a raczej gorsze niż zwierzęce, bo połączenie inteligencji człowieka ze zwierzecoscia daje tragiczny dla ludzkości skutek a tym samym dla pojedynczego człowieka, bądźmy jak STO a nie STSy, nie dajmy się tym ostatnim manipulować, by powodować cierpienie innych, którymi oni się żywią, bólem ofiar, nienawiścią oprawców, stąd ewolucyjne odejście od Dobra i zasad.moralnych.

Gość Nieodpowiedzialny
A który by taka chcial? Taka laska juz na wejsciu daje do zrozumienia aby na zdradę sie przygotować:)

Gość gość
Lubie lampucery które daja za 150zł

Gość gość
Każdy normalny facet

Gość gość
Tylko facet który myśli przyrodzeniem zdradzi kobietę

Gość gość
Faceci którzy myślą wałkiem powinni być z kobietami myslacymi pipa, każdy będzie szczęśliwy

Gość gość
jedna zaleta obecnych czasow - wszechobecna technologia, dzieki ktorym moge poczytac takie tematy, zobaczyc co mysla mezczyzni i zrezygnowac ze zwiazku z jakimkolwiek.

Gość Nieodpowiedzialny
Kobiety nie zdradzają?:) Wzięliśmy pod uwagę ze kiedys kobiety wychodzily za mąż poniżej 18 roku zycia?

Gość gość
Ja też jak czytam jakie faceci to bezwzględne zboki to mam ochotę uciec

Gość gość
*dzieki ktorej

Gość Nieodpowiedzialny
Szczerze? 90% facetów to zboki i... Nie wiele mniejsza część kobiet;)

Gość gość
Kobiety rzadko zdradzają

Gość gość
11:19 to sobie bądź wynocha nosicielu

Gość Nieodpowiedzialny
Mysle ze zdrada nie zalezy tyle od plci co od sytuacji. Chociaż facet może szybciej...

Gość Nieodpowiedzialny
Droga kolezanko... Zauważ ze ja Cię popieram:) nie rozumiem twojej agresji...

Gość gość
Weź spadaj koleś my tu robimy grupę wsparcia dla porządnych prawikow i dziewic a ty się tu nie proszony udzielasz, wyjazd z baru

Gość gość
Kobiety zdradzają tylko wtedy kiedy są nie kochane przez mężczyzn

Gość Nieodpowiedzialny
Ok. Powodzenia.

Gość gość
Szkoda, że ja jakoś nie zuważałam by faceci szanowali swoje żony z dziećmi. Raczej traktuje je jako kuchte i sprzataczke.

Gość gość
Jak czytam wpisy lasek co one wyprawiają to odechciewa mi się szukać dziewczyny.

Gość gość
Ja nie zdradzilam nigdy swojego a ten uciekł choć mi obiecywał że poczeka na mnie do ślubu , nie wierzę nikomu więc od dziś trzymam sztame że starymi prawikami, tacy co chcą sledzia przed ślubem kopa w mordę i nara

Gość gość
Autorze, dobrze, że zauważyłeś, że na tym świecie istnieją także porządne kobiety. Takich jest wiele, wystarczy, że dobrze poszukasz dookoła. Fakt, dzisiejsze czasy spowodowały, że kobiety stały się bardziej otwarte, i to także w tym negatywnym znaczeniu słowa, ale na to nic nie poradzisz. Nie każda kobieta myśli w ten nowoczesny sposób. Mnie najbardziej bawi, kiedy ktoś wyśmiewa się z kobiet, które mają bardziej stonowane, wyważone podejście do życia. Od razu do takich przylegają łatki: "cnotka", "moherówa", "nadgorliwa katoliczka" (jakby to wiara miała coś wspólnego z prowadzeniem danego stylu życia), "staroświecka damulka", itp., itd.. Z takich epitetów, to można się jedynie wyśmiać. Na szczęście, jest wiele kobiet oraz mężczyzn, którzy mają zupełnie inne podejście do kontaktów damsko-męskich. I w takich osobach, Autorze, szukaj. Nic nie poradzisz, że świat gna do przodu, a ludzie - razem z nim, i to, niekoniecznie, w ten dobry sposób. Na takich to osobach się nie skupiaj, tylko szukaj podobnych do siebie.

Gość gość
Nie autorze tylko autorko, to kobieta

Gość gość
Kwestia czasu jak kazda pojdzie wam daka to innemu podobnie Nie raz widac jak kochaja mezu skarbie itd dzien wyplaty a potem stroja sie dla innych Kolega zginal w wypadku po mc jego zona z innym byla a tak rozpaczala na pogrzebie :((

Gość gość
Rozpasanie seksualne zostało wprowadzone żeby zniszczyć wartość rodziny , kiedy ludzie już się do nikogo nie przywiązują i stają egoistami , łatwiej nimi manipulować a najlepiej manipulować zakakazanym owocem

Gość gość
Teraz się każdemu wmawia że trzeba się sprawdzać przed ślubem ale i tak można :D Najśmieśniejsze jest w tym wszystkim, że 2lata po ślubie biorą rozwód tak to się kończy

Gość gość
Nie trzeba być katolikiem żeby mieć takie poglądy np. z czekaniem z seksem do ślubu.

Gość gość
Mamy tego efekt co drugie małżeństwo się rozpada