Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika 10

do lata chudniemy

Polecane posty

Gość Monika 10
Dziewczyny musimy się wspierać. To jest bardzo ważne. Też kupiłam sobie płaszcz w mniejszym rozmiarze, a co tam!

Gość gość fit
hej, ja zaczelam jesc mniej juz 5 lutego kiedy to bylam na przymiarce sukni slubnej. Mialam wtedy 77,2kg przy 158 cm. Takze od 5 zaczelam cwiczyc boczki tiffany-swietne!!! Od puscilam sobie dwa dni cw(wczoraj i dzis) i z dieta tak samo. Jutro juz wracam na dobre tory. planuje schudnac tak do 63kg, suknia zamowiona aby lekkie poprawki na ramionach. a wczoraj mialam 74,1kg.... gdybym w wekend sbie nie popusila pasa napewno by bylo juz mniej/ ale walcze i nie poddajem sie Sprobuje dolaczyc 30 min steppera, szkoda zeby sie kurzyl. Mam malutkiego synka ktory ma nie dlugo 7,5mca. Walczymy, pozdrawiam

Gość Monika 10
Hej. Dziewczyny już po wizycie. Dostałam menu na 8 dni. Dieta 1100 kcal. Zaczynam od dzisiejszego obiadu. Zobaczymy jak mi pójdzie. Ogólnie jestem zadowolona. Trochę za dużo tłuszczu mam w swoim ciele. Później napiszę więcej

Gość To i ja dołączę
Ja zaczęłam ranek od 2 szklanek wody z cytryna:) na snoadanko jeden kawałek chleba ciemnego z serem i szynka i warzywami. Na 2 śniadanie sałatka z kurczakiem i warzywami i ziarnami , dużo wody i herbata zielona. Dzis zamierzam troche tez poćwiczyć :) najgorsze ze jestem przed okresem woec ba słodkie mnie ciągnie!!!:)

Gość Monika 10
Jestem. Mam chwilę to odpowiem. Wizyta super , wywiad, ważenie, parametry. No i tak mam 41% tłuszczu przy bardzo drobnej tkance kostnej, chociażby dlatego muszę schudnąć bo mi stawy w końcu siądą. Menu na 8 dni . Więc jest spoko. Wszystko co lubię. Mam koleżankę która z dietetykiem schudła 15 kg bez ćwiczeń. Ja zaczynam ćwiczyć już dziś. Waga obecna 70,2 wzrost 168. Przed wizytą zrobiłam badanie morfologii płytki , cholesterol, mocz ogólny, TSH tarczyca. I wiecie o mam słabą anemie, podwyższony cholesterol i cukier na czczo 101. Dlaczego właśnie podjełam decyzję o pójściu do dietetyka, sama bym sobie nie dała rady. A decyzję że spróbuje na forum podjełam dlaczego ze w grupie raźniej :-) Pozdrawiam.

Gość To i ja dołączę
A co masz jeść?

Gość Monika 10
Śniadanie dwie kromnki chleba razowego z wędlina chudą, do tego warzywa , drugie śniadanie owoc np banan, jabłko winogrona, obiad gulasz z kaszą, lub kotlety rybne lub zapiekanka , podwieczorek maliny z galaretką, kolacja serek homo lub granii z grahamką . Jeszcze dokładnie nie sprawdzałam ale jest to dość proste menu z którym sobie poradzę. Ja pracuję na dwanaście godzin 7-19 lub 19-7 nie mam tyle czasu aby cudowac z posiłkami, wychodzac z domu muszę zabrać gotowe jedzenie. Mam też gołąbki na obiad czy zupy. Dużo warzyw jest. I 2 litry wody.

Gość Karla878
Cześć dziewczyny!Można dołączyć?Parę kilo mniej by się przydało.

Gość Monika 10
Zapraszamy, dawaj! :-) Jaki masz cel ile do zrzucenia?

Gość Karla878
Hej,moja wymarzona waga to 54kg i kilka centymetrów mniej w talii,ogólnie może i nie jest źle,ale przyciasne się zrobiły moje ulubione jeansy.Od połowy stycznia ćwiczę regularnie,ale muszę chyba pomyśleć o jakiejś rozsądnej diecie,bo narazie to mięśnie wzmocniłam,a waga stoi w miejscu.

Gość To i ja dołączę
Jestem zadowolona po dzisiejszym dniu:) nawet troche pocwiczylam, jedzenie tez ok. Śpijcie dobrze babki i do jutra!!!

Gość Monika 10
Hej, nowy dzień zawitał. Od dziś zaczynam ćwiczenia z kinectem. Mam nadzieję że będzie dobrze

Gość To i ja dołączę
Ja od rana woda z cytryna i jedna kanapka, na drugie mus z ziarnami truskawkowy i siemię lniane, oraz herbata czerwona. Zobaczymy jak dalej :)

Gość To i ja dołączę
Co tak pusto? Ja mam właśnie za sobą trening cardio 15min. Zrobiłam tez na jutro sałatkę do pracy jajka i sałata. Co u was? Mobilizujmy sie kochane!!!!

Gość Karla878
Hej kobietki!Dziś rano się zważyłam(59,9kg),jednak przeczucie mnie nie myliło,że przytyłam.Czyli do równo 6 kg do zrzucenia ufff.Od jutra ograniczam żarcie!Precz słodycze!!!A teraz idę poćwiczyć.Trzymajcie się mocno swoich postanowień.

Gość Monika 10
Hej. Dzisiaj ćwiczenia na xbox. Super sprawa, dużo ruchu a i córka sie przyłączyła. Dieta super i smacznie oby tak dalej.

Gość Monika 10
Klara ja planuję schudnąć do twojej obiecanej wagi. A mój wzrost 168 .

Gość gość
ja schudłam 20 kilogramów, ale niestety cellulit został, cellulit idę usunąć do kliniki mediart clinic w Poznaniu, mam nadzieję, ze wszystko pójdzie dobrze, :) Moja siostra usuwałam tem rozstepy i była mega zadowolona, trzymajcie kciuki !

Gość gość
Reklam tu nie chcemy zwłaszcza nieprawdziwych

Gość To i ja dołączę
Dietę trzymam, ale z ćwiczeniami kilka dni przerwy bo okres przyszedł. Jak u was?

Gość Karla878
Jestem z siebie dumna-zero słodyczy,a bylam częstowana,dużo warzyw,mięsko,kawa bez cukru.Wytrzymałam.Na ćwiczenia nie miałam czasu,bo dzień zabiegany cały.

Gość gość
Mogę się z Wami podzielic super poradnikiem. Dzięki niemu schudłam już8 kg:) i jade dalej!! http://filescare.com/65284 ŁAPCIE!

Gość Gosiagosc
Ja się przyłączam! W czerwcu lipcu lecę na Sycylię, więc sylwetka musi być :) Od zeszłego tygodnia zaczęłam treningi z trenerem i suplementację przyspieszającą metabolizm no i eliminacja słodyczy. Trener polecił mi habaicynę, czyli kapsułki z chili, ponoć chili świetnie podkręca spalanie tłuszczu i po tej habaicynie ma się mniej chcieć słodyczy. Dopiero dziś ją kupiłam więc zobaczymy jak zadziała.

Gość Monika 10
U mnie dieta idzie super. Ćwiczenia z xboxem supet, ale mam zakwasy, a zabawa przednia z kinectem.

Gość _malami_
Dołączam się, jeśli można. Karla878, startuję z taką samą wagą i celem :D

Gość ZadowolonyZDiety0099
Spoglądasz z niechęcią w lustro? Chcesz pozbyć się kompleksów, lub być królem/królową plaży przyszłego lata i nie tylko? Znam świetną osobę, która sprawi, że twoja sylwetka odmieni się na lepsze. Igor Mieńkowski-trener dzięki któremu dziewczyny na ulicy oglądają się za mną, a nie ja za nimi, tak jak to było wcześniej, gdy go jeszcze nie znałem. Wejdź teraz na www.igortreneronline.pl i ciesz się odpowiednim pakietem, ułożonym indywidualnie dla ciebie. Przykładowe opinie:"Najbardziej skuteczny trener. Dzięki PAKIETOWI DZIK każdy mężczyzna może wreszcie wyglądać jak prawdziwy, męski facet."- STREFA MOCY HERKULES - FITNESS SIŁOWNIA SPA "PAKIET DZIK to najlepsze rozwiązanie dla faceta w każdym wieku."- MUSLCEPOWER- TWÓJ SKLEP Z ODŻYWKAMI

Gość Polecam123
Trenuje z Igorem już pół roku! Efekt mnie zadowala, bardziej niż u poprzedniego trenera który nie umiał nawet dobrać mi dobrej diety i ćwiczeń.

Gość gość
Również polecam. Zaoszczędziłem dzięki niemu sporo czasu i pieniędzy

Gość Chudsza
Mogę dołączyć? Od stycznia ćwiczę z trenerem personalnym, który rozpisał mi dietę i schudłam 3 kg. Zostały mi 4 kg z 62 do 58. Wczoraj siłownia 1.5 godziny, dziś cardio 40 minut jutro znów siłownia.