Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika 10

do lata chudniemy

Polecane posty

Gość Ewunia5668
Nadają jak najbardziej, ale moim zdaniem na siłownię trochę szkoda markowych butów :( Ja na siłownię kupiłam buty z born2be i są super wygodne, a do tego nie przepłaciłam!

Gość nIKOLEK
Jeśli chodzi o chudnięcie, to polecam w tej kwestii Pana Igora :) WWW.IGORTRENERONLINE.PL

Gość Chudsza
Nikogo już nie ma? Ja w każdym razie walczę i ćwiczę. Mam nadzieję, że się nie poddalyscie.

Gość isia821
I ja się dołączam z wagą 66 kg przy wzroście 161 zaczęłam diete od 2 tygodni , staram się mniej jeść, zrezygnowalam z pieczywa pszennego , napoji gazowanych , z słodyczy jeszcze nie umiem całkowicie zrezygnować zaczęłam coś lekko ćwiczyć w domu , chciałabym schudnąć 10 kg.

Gość _malami_
coś tu pusto i same reklamy :/ isia821 powodzenia!

Gość To i ja dołączę
Jak mnie te reklamy denerwują. Ja jestem jestem i dietę trzymam, dzis wracam do cwiczen.

Gość gość
Też osobiście zdecydowałabym się na jakieś buty sportowe z born2be, niż na buty za 500zł, tam w bornie czasem zamawiałam, i buty były wygodne, tej bardziej sportowe modele :)

Gość gość
Ta dieta luks to g****o jakich mało, naciągacze i nic więcej. Straciłam tam ponad 1,5k. Ale od miesiąca trenuję z Igor Mieńkowski www.igortreneronline.pl i jestem zadowolona i 15 kg lżejsza. Polecam każdemu

Gość Chudsza
Ja dzisiaj półtora godziny na siłowni, rozgrzewka, ciężary, później cardio. Dietę mam MŻ.

Gość Chudsza
Aha, i odstawiłam zupełnie alkohol - tego się trzymam od początku roku.

Gość Opti123
Hej :) Ja sie mogę przylączyc? Sto lat się odchudzam i raz dół raz góra :( Obecnie mega, mega góra waga 97/ czy ktos z czytajacych dostał zawału?/ Ale moze z Wami sie uda?

Gość Monika 10
Hej. Dziewczyny jestem jestem

Gość Niechybana
Chudniemy :) Ja też mam taki cel do lata. Natomiast moja siostra ze względów zdrowotnych przytyła sporo i wyszły jej rozstępy na rękach. Niestety nie wygląda to ładnie. Znalazłyśmy dla niej takie gabinet rehabilitacji w Krakowie, bo do kosmetycznych jakoś nie chce iść, na Zakątku 13/36 i zapisałyśmy się na rehabilitacje.org. Niesługo idzie na te zabiegi falą uderzeniową czy jakoś tak, podobno bardzo skuteczne na rozstępy właśnie.

Gość gość
Zdecydowane tak dla Slimunox.Według mnie to rewolucja jeżeli chodzi o odchudzanie.Jeszcze nigdy moje odchudzanie nie przebiegało aż tak dobrze.Wagę zrzuciłam w przeciągu niecałych trzech miesięcy i to z jakim wynikiem.Dla mnie rewelacja polecam.

Gość gość Natalia K
U mnie efekt po zastosowaniu Slimunox jest rewelacyjny, pomimo, że dopiero stosuje te tabletki od miesiaca. Jestem przekonana, ze za 2 kolejne bedę szczupla

Gość LisbethXo
Tez mam ten sam problem, po przymiarce ciuchów na lato stwierdziłam że strasznie się zaniedbałam ostatnio. Wiem, że nie dla mnie są diety cud czy suplementy ziołowe. Dużo czytałam na ten temat i na jednym z forum dziewczyny polecały środek sibutramina o stężeniu 20mg, który odpowiada za redukcję wagi i tłumienie poczucia głodu. podobno rewelacja. Zamówiłam od Marty (nr 792 631 684) - dziewczyny, którą polecały inne użytkowniczki. Przesyłka przyszła szybko i co najważniejsze można sprawdzić zawartość przy odbiorze bo trochę obawiałam się oszustów. Jakie rezultaty będę miała z zbędnymi kilogramami? zobaczymy :P zaczynam od poniedziałku więc się ewentualnie będę chwalić :P

Gość gość
Ja jestem zdania że każdy kto boryka się z problemem nadwagi powinien wypróbować na sobie Slimunox.Bo jeżeli mi przy nadwadze w granicach 20 kg sie udało to dla osób które mają mniejszą nadwagę powinno się udać bez problemu.Wystarczy się zmobilizować .

Gość gość
Mi udało się schudnąć 13 kg .Brałam Foreverslim niecałe cztery miesiące.Oprócz tabletek byłam również na diecie i niestety choć nie lubię się nadmiernie wysilać dwa razy w tygodniu chodzę na aerobik.Fakt jest taki że jestem bardziej zadowolona z siebie i mam lepsze samopoczucie.

Gość Krystyna B
ja od miesiaca stosuję Slimunox, jak na razie waga spadła o 5 kilo. Do lata dam radę

Gość gość
U mnie idealnie zadziałało zastosowanie tabletek.Slimunox.Z dnia na dzień moja waga spadała a ja czułam się co raz lepiej.Polecam zastosowanie tych tabletek.

Gość gość
Jeżeli chcecie schudnąć to polecam wam udać się do jednego ze sklepów firmy www.elitesportfood.pl Tam pomogli mi w doborze odpowiednich suplementów diety, które w połączeniu z ćwiczeniami przyniosły świetne efekty.

Gość gość
Ja schudłam 15kg. Brałam tabletki Slimunox przez lekko ponad 3 miesiące. Miałam przerwe z powodu choroby. Po ukończeniu hamowanie łaknienia mniejsze ale silna wola pozwoliła mi utrzymać wagę. Nie mam już problemu. Opinie mam bardzo dobrą o tych tabletkach.Slimunox działa tak jak powinien.

Gość Gośka5592
Ja się chętnie przyłącze. Mam do zrzucenia 5 kilo :).Na diecie jestem od ponad tygodnia. Zaraz idę na siłownie. Mam nadzieje że osoby się nie wykruszą i faktycznie będziemy się tu wspierać i wszystkie osiągniemy swoje cele :). MIeszkam za granicą i u mnie jest dopiero 10 rano a w Polsce niedługo wieczór. Pamiętajcie żeby się nie nawpierdzielać na noc a do tych którzy to czytają i akurat jedzą słodycze to radze je odłożyć bo jutro będziecie miały doła :P. POWODZENIA !!!!!

Gość gość
Sprawdziłam na sobie skuteczność Foreverslim .I niezmiernie jestem zadowolona bo zadziałał.Schudłam tyle ile zamierzałam bez żadnych przykrych niespodzianek.Wyglądam i czuje się zupełnie inaczej niż pól roku temu.

Gość Chudsza
Melduję się po kilku tygodniach. Nadal ćwiczę i obecnie mam dietę low carb. Czuję się coraz lepiej i jest mnie mniej.

Gość gość
O odchudzaniu chyba wiem już wszystko stosowałam wszystkie możliwe diety,efekty były raczej mierne.Zawsze kończyło się efektem jo-jo.W necie spotkałam się z suplementem Foreverslim.Zamówiłam,po raz pierwszy będę łykała tabletki mam nadzieję że efekt tym razem będzie lepszy.

Gość gość
Ja Foreverslim naprawdę wybrałam ze względu na opinie użytkowników.Były i pozytywne i negatywne.Szalę przechylił skład tych tabletek.Jest w 100% naturalny.Rzeczywistość jest taka żę w końcu pomału udało mi sie zrzucić nadwagę.

Gość Chudsza
Nadal ćwiczę i dietuję. Przybyło mi masy mięśniowej i jest super!

Gość gość
Ja też się przyłączam, od miesiąca jestem juz na diecie i zamawiam sobie catering dietetyczny warszawski dzien od pana gesslera. W ciągu miesiąca udało mi się schudnąc 5kg na tej diecie i jestem strasznie zadowlona.