Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinka3

Jakie łóżko dla dwóch dziewczynek?

Polecane posty

Gość pinka3

Hejka! Jakie łóżko polecicie dla 2 dziewczynek? Może być stacjonarnie z Warszawy ale niekoniecznie , zakupy online też biorę pod uwagę myślę nad łóżkiem piętrowym bo to chyba najlepsze rozwiązanie? Boję się jednak trochę tej wysokości :( i nie wiem co zrobić

Gość gość
pietrowe,ja mam dla moich 12 i 16 lat

Gość gość
zgadzam sie pietrowe i nie masz sie czego obawiac bo mozesz sobie wziac takie z barierkami, jesli jednak sie nie zdecydujesz to jest cos takiego jak lozko wysuwane, wtedy masz dwa odrebne lozka wiec wybor nalezy do ciebie, ja mam pietrowe wlasnie z barierkami z http://lanomeble.pl jak nie wiesz jakie bedzie dla ciebie odpowiednie to napisz zadzwon na pewno ci odpowiednio doradza

Gość Mirkosi
Piętrowe jest bardzo dobrym rozwiązaniem tylko trzeba pamiętać o dobrych materacach. W końcu nasze dzieci muszą się wysypiać. Ja dla swoich kupiłem bardzo dobrej jakości materace na stronie materace-viscotherapy.pl wydaje mi się że w takiej cenie lepszego nie znajdę

Gość kasiamalinaa
A może materac dwuosobowy? Jesli dziewczynki są małe to będzie dla nich świetna frajda, ja taką sprawiłam moim, które teraz już spia oddzielnie, bo mają po 19 i 20 lat haha. Ostatnio zaopatrujemy sie w comforteo.eu, wiec mogę ci polecić tego producenta : )