Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarkafarka xxx

Czy wasi faceci są przystojni czy brzydcy? Tylko szczere odpowiedzi

Polecane posty

Gość sarkafarka xxx

bo wiem że miłość nakłada różowe okulary, wiec je zdejmicie :-)

Gość gość
Mi się mój podoba, ale wiem, ze ludzie uważają go za brzydala

Gość gość
brzydki, ale w sposób który mi się podoba

Gość gość
Jest mega przystojny, ja byłam przeciętnawa:) i nieludzko inteligentna:(?, teraz się trochę wylaszczyłam, on się podszkolił i jest cud, miód, malina:)

Gość gość
przystojniak

Gość gość
Mój ma fajny uśmiech o kręci mnie w łóżku tak bardzo, że gdy go łapie za fiuta mam orgazm.

Gość gość
Nie ma matury a jest seksi w łóżku i inteligentny, ale nie jest to typ Kena tylko przeciętny z wyglądu, ale ma to coś gdy się z nim kocha i rozmawia. Wcześniej gdy go poznałam nie miałam pojęcia, że mężczyzna bez matury może być atrakcyjnym pod każdym względem a z pozoru nie wyróżnia się na ulicy od innych, ale ma to coś gdy się mu przyglądać. Uwierz w to co mówię. Mega facet nie jest super przystojny. Wiem to z doświadczenia życiowego.

Gość gość
Dla mnie musi byc przystojny i piekny,mam poczucie piekna i otaczam sie pieknem z kazdej strony.

Gość gość
Nie jest klasycznie przystojny, ma brzuszek i zakola, dałabym mu 6/10 ale ma czasem takiego diabła w spojrzeniu że uwiodło mnie to totalnie.

Gość gość
teraz 5/10 wczesniej zanim sie pobtalismy 7/10

Gość gość
5/5

Gość gość
Musi być przystojny

Gość gość
5/na 10

Gość gość
Mój jest przystojny, ale nie w typie modela ( typu gładka buźka, delikatne dłonie i laluś), mój mąż to taki 100% facet, 180 cm wzrostu, szerokie bary, silne ręce, masywne nogi i dupcia jak marzenie. Mi się podoba :)

Gość gość
Jeden z moich byłych nie był przystojny (i to wiedziałam już na samym początku naszej znajomości; nie musiałam zdejmować różowych okularów, hehehe). Mało tego - nie był w moim typie. Nawet nie mam teraz odniesienia, do kogo go porównać. Może do któregoś z braci Mroczków (Zduńskich), kiedy zaczynali swoją przygodę w serialu "M jak miłość", w nastoletnim wieku, ale to też nie to, tak do końca... Był kilkanaście lat starszy ode mnie, ale nie stanowiło to przeszkody. Jednakże, to, co mnie w nim totalnie urzekło, to charakter i sposób bycia. Mogłabym go słuchać dniami i nocami, tak wciągały mnie rozmowy z nim. Niesamowicie pociągający psychologicznie mężczyzna. Reszta moich byłych, to naprawdę przystojni faceci. Z ręką na sercu piszę. Owszem, mieli wady w wyglądzie i w charakterze, ale byli przystojni. Jasne, każda mierzy swoją miarą i każda miałaby prawo ocenić ich na swój własny sposób, ale dla mnie byli to tacy "8/10", "9/10". Miałam ogromne szczęście, że udawało mi się ich dopasować charakterami oraz wyglądem.

Gość Mariola o kocim spojrzeniu
Ja jestem ładna i mój facet też bo ludzie muszą sie dobierać. Brzydcy faceci niech biorą brzydkie kobiety proste!

Gość gość
Mariola? Rodzice Cię wkrzywdzili imieniem. Nie znam żadnej ladnej Mariolki. Wszystkie siłą od pługa oderwane.

Gość gość
Moj jest9/10 ale np charakterem nie pasujemy

Gość gość
Mój facet jest przystojny. Jak go poznałam pomyślałam "jakie ciacho, nie moja liga" a tu taka niespodzianka jak się zaczął o mnie starać. Kisiel w majtkach był non stop jak się tylko zbliżał, ale nie dałam po sobie poznać, że na niego lecę aż wpadł w moje sidła jak śliwka w kompot, a tyle było chętnych na moje miejsce ;)

Gość gość
O, to, to, jakbym o sobie i D. czytała;)

Gość gość
Powinnaś zadać pytanie- czy dla was są przystojni ?

Gość gość
Tak 7/10. Ma geste brazowe wlosy, ciemne zielone oczy, proste zeby, ponad 180cm wzrostu. Jest ok, jak sie fajnie ubierze i ogoli to jest przystojny :) kwestia gustu, mnie tam pasuje :D

Gość gość
mój jest przeciętny,niski bo ma 174 cm a ja też mała nie jestem :(