Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim są faceci którzy wiążą sie z samotnymi mamuśkami

Polecane posty

Gość gość

Kim są faceci którzy wiążą sie z samotnymi mamuśkami

Gość gość
nie maja szans u wolnych kobiet i temu podbijają do kobiet z "bagażem":P

Gość gość
Są niedojdami frajerami wybrakowanym towarem i w desperacji biorą sie za mamuśki samotnie wychowujące bachora po badboyu:D:D:D

Gość gość
Nie temu a dlatego, idioto bez szkoły. Kobiety z dziećmi sa jakieś trędowate? Gorsze? Moja kobieta ma dwójkę dzieci z poprzedniego małżeństwa, jest rozwódką i żyjemy razem. Nie przeszkadzał mi ten fakt.

Gość gość
Wybacz ale na miejscu faceta bym nie budowała związku z taką kobietą. U wolnych nie miałeś szans odpowiedz sobie dlaczego🖐️

Gość gość
Samotne z bagażem są dla facecików gorszego sortu:D

Gość Gouken
Niedojdami z brakiem poczucia własnej wartości.

Gość gość
Samotne mamusie z ero to towar przechodni [spioch

Gość gość
S********j projekcie kurfy.

Gość gość
Moja żona po porodzie jest luźniejsza. Nigdy jej tego nie powiem.

Przeważnie starsi faceci, którzy nie potrafili założyć własnej rodziny. Z przeróżnych względów ale odczuwają silną potrzebę damskiej rączki w swoim życiu. Sęk w tym że nie wszyscy faceci sobie z tym radzą, bo w takim przypadku nie chodzi tylko o jedną osobę i tak mój kolega zaangażował się w taki związek, ale nie potrafił zrozumieć że jest ktoś jeszcze. Kompletnie nie potrafił sobie poradzić z tym faktem i jak się zaczęło, tak szybko skończyło.

Gość Reksio43
No cóz, nztura i pierwotne instynkth nami ludźmi rzadza czy chcemy czy nie. Facet to samiec jak kazdego gatunku zwierzat na ziemi i zadaniem samca jest rozsiewac swoje geny i produkowac potomstwo w tak duzej ilosc i jam tylko możliwe, dlatego faceci to ogolem erotomanskie świnie dymające wszystko w zasiegj wzroku. Kobieta tk znowu samica, ktora na dawce genów wybierze s*******a, ale z mocnymi genami i przed rozrodem takich troskliwych, czulych i spokojnycn facetow nieswiadomie nawet ale mają w d***e. Jak wykluje im się mlode Tyranozaura wtedy dopiero biora sobie "p**dowatych" samców bez testostero u i agresjii, bo bedzie sie opiekowal cielatkiem i nie zaatakuje mlodego jak to robia samce innych gatunków. Wystarczy "połapac" te w sumie proste zasady panujace na ziemi i idzie przeżyc bez jakis burzliwych przejsc.

Gość Spejson43
Nowy w miescie to tez jakis profesor psychologii i od razu ma argumenty na poparcie wyników swoich badan , bo mając kolege, który w rzeczywistosci jak widac okazal sie egoista myslacym tylko o sobie "zalozyl sobie klapki na oczy i widział tylko swoje dmuchanko czyli kobietę" a dziecko czy dzieci byly dla niego wtedy jakby obok" Powiedz mi, ze jestem w bledzie i kolega wczesniej nawet nie wziąl pod uwage, ze dziecko ma ojca i chxac nie chxac jego partnerka bedzie sie w tenczy w i h sposob z nim widywac, a tu byl plan jego dmuchanko- jego wlasnosc i nie pozwoli na tamie fanaberhje....a tu dupa. MYSLAL, ŻE WEŻMIE PANNE Z DZIECKIEM TO NA STARCIE JEST GÓRA, BO to in bedzie utrzymywal ten "balagan' i on bedzie dzielil i rzadzil i panna beszie go po stopkach calowala, ze ontaki dobrh i z laxki wzial ja z dzieckiem. A tu dupa, to już nie czasy jaskiniowcow i taka samotna matka nie musi robic z siebie cierpietnicy i znosic w pokorze kaprysy pana, żeby tylko nie odciąl ich od pozywienia....niech zgadne, te kolega jak idzie kupic uzywany 10 letni samochod to tez jest zdziwio y, ze lakier nie jest fabrycznie nowy , ze reszta też?

Gość gość
Ja bym się związał dla mnie mamuśki są bardzo interesujące