Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odradzam Pierścionki YES

Polecane posty

Gość gość
To jeszcze nic, mąż uparcie kupował mi kolczyki i pierścionki z aparta, srebrne. Kolczyków miałam kilka par, pierścionek na szczęście tylko jeden. Po kolczykach swędziały i bolały mnie uszy, ale że długo nie nosiłam to uznałam, że to dlatego. Po czasie stwierdziłam, że widocznie z wiekiem przyszło uczulenie na srebro, więc kupiłam ze stali na zwykłym stoisku i było ok. Potem kupił mi obrączkę, żeby mi ślubna nie spadała i po czasie co jakiś czas robiło mi się owrzodzenie pod nią, swędziało, bolało, skóra pękała, musiałam ściągać i leczyć. Sprzątam bez rękawiczek więc stwierdziłam, że to skutek złego wypłukania chemii, bo inne srebrne, nie firmowe nie powodowały czegoś takiego. Aż pewnego razu podczas kąpieli wzięłam pastę do zębów i wyczyściłam pierścionki i co? Wszystkie ok, a ten z aparta w niektórych miejscach wyglądał tak jakby się z niego srebro starło... Ubrałam jakieś stare kolczyki srebrne z czasów młodości i nic, uszy całe, nic nie boli, nie puchnie, nie swędzi... Teraz pytanie ile tego srebra w srebrze z aparta ;-)

Gość gość
Potwierdzam. Moja siostra, koleżanka i ja miałyśmy z Yes kolczyki, zegarek, bransoletki. Wszystko za duże pieniądze. Złoto czernieje po prostu zawsze, pasek od zegarka po miesiącu zżołkł

Gość gość
dziś mi też puchną uszy po tych srebrach, nawet bez niklu,jedynie stare srebrne kolczyki mogłam nosić, niedawno okazało się że jedynie srebro rodowane toleruję, może sprobuj?

Gość gość
Noszę teraz z Ali ze stali za 4 zł;-) nic mi nie jest :-) a po tym pierścionku jakoś nie wierzę w próbę 925 ;-) dla mnie to oszuści :-)

Gość gość
Ja mam zareczynowy z Yes, z tym ze byl dosyc drogi. Jestem zadowolna. Nic nie schodzi a brylant siedzi w miejscu. Natomiast z apartu mam bransoletke beads, wiecie tą modułową i to jest porazka bo juz wypadlo mi mnostwo cyrkonii z tym moulow, a mam ich sporo wiec to nie wina pojedynczego egzemplarza. Raz reklamowalam, czekalam ponad miesiac i wymienili, ale pozniej juz odpuscilam :)

Gość gość
Miałam brazoletke YES niestety kolega mi ją zerwał, nawet nie przeprosił a taka była fajna.

Gość gość
brazoletke???? :/

Gość gość
Moje wszystkie pierścionki z platyny i białego złota z Yes są bez wad. Uwielbiam je - sa piękne i doskonałej jakości.

Gość gość
Yes nie ma dobrej jakosci...to jak podrasowany złom

Gość gość
a ja kupuję u chińczyka za 15-25 zł i mi nic nie jest, co sezon mam nową kolekcję

Gość gość
up

Gość gość
Kryształek?:O Nie umiesz kvrwa powiedzieć cyrkonia. 12 lat masz?

Gość gość
ja nosze od 7 lat pierscionek z brylantem z yesa i wszystko z nim ok

Gość gość
Moj zareczynowy z brylantem z yes nosze juz 11 lat i wyglada jak nowy.