Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gastelka

Nienawidzę męża

Polecane posty

Gość gość
jak mozna komus wybaczyc swinstwa ktore dana osoba robi innym przez cale zycie, cale zycie oszukuje itd..

Gość gość
Bog wybacza ale nie tym ktorzy obiecuja poprawe a dalej robia swoje!

Gość Gastelka
10:52 Mężuś zgotował mi piekło na ziemii :)

Gość gość
dziś to nie widzialas wczesniej za jakiego czlowieka wychodzisz za maz ? az tak dobrze sie maskowal ?

Gość gość
Szczerze - to kazdy z nas ma pieklo na ziemi, - same cierpienia - choroby, glod, kalectwa... - to jest wspaniale zycie ? NIE, to wlasnie jest PIEKLO

Gość gość
Do Autorki: w sytuacji ktora opisalas, wobec twoich uczuc i opinii o czlowieku z ktorym zyjesz, naprawde nalezy sie rozstac. Dlaczego nie wystapilas o rozwod? PS. Ja jestem z tych ktorzy raczej odradzaja rozwody, ale w twojej sytuacji lepiej sie rozstac niz meczyc.

Gość gość
rozwód to takze paszport do piekła tak mawiał ojciec pio w modlitwie ojcze nasz prosimy I odpuść nam nasze winy, jako i my odpuszczamy naszym winowajcom jeżeli my nie odpuścimy win męża to i Bóg nam nie odpuści

Gość gość
nikogo nie zamordowalam, nie zabilam te grzechy sa na szarym koncu pierwsze grzechy to pycha to matka wszystkich grzechów demony zgrzeszyły tylko pycha i zostały stracone do piekła wywyższanie sie ze nie ma sie grzechów to jest juz samych grzechem a nie czytałaś horoskopów chodziłas zawsze w niedziele do koscioła słuchałas sie rodziców , obzarstwo alkocholo tyton narkotyki antykoncepcja to sa grzechy

Gość gość
a przebaczac trzeba az 77 razy czy w rozumieniu zyyddów nieustanie a przebaczyc to mozemy jedynie moca jezzuusa chrystusa trzeba jego prosic by uleczył nasze serca

Gość Gastelka
Dlaczego mój temat przejął jakiś oszołom?

Gość gość
Olej go. A co dokładnie robi czy mówi ten mąż? Ja też chce sie uwolnic od nieodpowiednich ludzi... trzeba byc silnym. Nie pozwalaj by zepsuł ci nastrój i mniemanie osobie.

Gość gość
Rozwiedz się jak najszybciej. A do tych ktorzy zadają glupie pytania: tak, ludzie potrafią się dobrze maskowac. Przykladem byl moj ojciec alkoholik. Mama pracowala i zajmowala sie gromadka dzieci a ten tylko na wódkę potrafil zarobic. I to jeszcze nie zawsze bo potrafil mamę bic zeby mu dala kase. A dla ludzi byl mily, kulturalny i dusza towarzystwa. A ludzie potrafili jeszcze powiedziec ze taki wspanialy. To byly dawne czasy ale teraz kobiety są silniejsze. Autorko powodzenia.

Gość gość
18.35 skąd się urwalas? Musisz być bardzo nieszczęśliwą osobą, bo tylko nieszczesliwi ludzie są tak bardzo zlosliwi dla innych.

Gość gość
Cześć! Serdecznie zapraszam Was do logowania się na portalu www.randkazmilionerem.pl ! Tylko PRAWDZIWE konta! Tylko BOGACI mężczyźni. Tylko PIĘKNE kobiety. Miłość, sex, zabawa, randki... To wszystko tylko na www.randkazmilionerem.pl !!!

Gość gość
Cześć! Serdecznie zapraszam Was do logowania się na portalu www.randkazmilionerem.pl ! Tylko PRAWDZIWE konta! Tylko BOGACI mężczyźni. Tylko PIĘKNE kobiety. Miłość, sex, zabawa, randki... To wszystko tylko na www.randkazmilionerem.pl !!!

Gość Gastelka
Nie będę tutaj opisywać co takiego mi zrobił, bo nie starczyłoby mi chyba znaków. Powiem tylko, że jest manipulatorem, oszustem, obiecuje coś, a potem udaje, że nie obiecał. Do tego wpadł w alkoholizm i potrafi mnie tak wyzywać, że nawet sam Hitler nie zasługuje na taką wiązankę. Ma umysł nastolatka, ciągle bawi się facebookiem, dla niego to cały świat, robi rzeczy mając w d***e konsekwencje. Jest tak bezczelny, że to przekracza ludzkie pojęcie. No i przez ostatnie kilka lat był ze mną tylko z wygody, żeby miec darmowy wikt i opierunek, nie kochał mnie, ignorował, sprawiał, że umierałam z zazdrości bo nie wiedziałam o co mu chodzi. W końcu wyciągnęłam z niego prawdę, że zdradził mnie z d******* kilka razy, ale oczywiście on uważał, że sobie zasłużyłam. Gdy potem ja go raz zdradziłam(zresztą sam się na to zgodził, wiem chore) to mnie pobił kilka razy. Zniszczył mi totalnie psychikę, przez niego zrobiłam coś czego nigdy nie chciałam (seks z przypadkowym typkiem), przestałam rozróżniać dobro od zła. Kiedyś byłam radosną, optymistką, miałam mnóstwo energii, tańczyłam, uprawiałam sporty, a teraz nie chcę nawet wstawać z łóżka.

Gość gość
Gastelka dziś wlasnie do tego oszoloma : s p a d a j !!

Gość asertywe
jeśli mogę coś doradzić po prostu zbieraj dowody na to jak cię traktuje jeśli cię pobije do lekarza na policję nagrywaj jak ci ubliża wydziera się krzyczy wnieś sprawę o rozwód z jego winy wiem że to koszmar ale jeśli przez to przejdziesz będziesz miała kiedyś spokój nie możesz pokazać że się go boisz bo tak będzie wyglądało całe twoje życie jeśli teraz nic z tym nie zrobisz. Dobrze by było gdybyś miała wsparcie kogoś bliskiego.Moja sąsiadka przez to przechodziła i dziś po latach ma innego faceta i w końcu jest szczęśliwa.Ona była silna twarda i on w końcu ustąpił odsunął się od niej i już jej nie dokucza nie gnębi nie zdradza nie mają kontaktu z sobą.Życzę ci dużo siły aby przetrwać to wszystko a kiedyś będzie dobrze POWODZENIA!!!

Gość gość
nagrywaj, opowiadaj do ludzi, postaraj się aby ktoś stał się świadkiem tego jak cie traktuje. zacznij już dziś! idź do psychologa, do interwencji kryzysowej bo mozliwe że masz wyprany mózg i nim odejdziesz 1000 razy zmienisz zdanie możliwe że kolo jest psychopatą, poczytaj o osobowośći psychopatycznej toto się raczej nie zmieni

Gość gość
doczytałam o tej zdradzie itp.-idź do psychiatry, psychologa, możliwe że masz depresję, no i zbieraj dowody, jak pisałam dasz radę, musisz być silna