Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co na nadmierną potliwość?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam problem z pocieniem się. Jestem kobietą mam 21 lat. Plamy na ubraniach i brzydki zapach zawsze mi towarzyszą mimo, że używam różnych dezodorantów. Z tego co widziałam w tv reklamują medispirant i etiaxil, ale może są jeszcze inne, lepsze preparaty. Co polecacie na mój problem?

Gość gość
anal z połykiem ?

Gość gość
Powinnac wygolic wlosy pod pachami i w pachwinach. Uzywaj nie dezo- a antyperspirantow, to roznica. Swiezy pot na czystej skorze czy czystych ubraniach nie cuchnie. To dopiero bakterie go rozkladaja.

Gość gość
Myję się codziennie

Gość gość
Jestem wdepilowana, używam też antyperspirantów nie tylko dezodorantów, a mam takie sytuacje np. Idę na uczelnię, zakładam świeżo wypraną bluzkę, po godzinie już mam plamy, a po kilku godzinach zaczynam śmierdzieć

Gość gość
jestem koło 40stki i syfy mi wyłażą , trzepanie nic nie pomaga a po sexie z kobietą od razu znikają .

Pot zasadniczo zapachu nie ma, a już na pewno nie zaczyna śmierdzieć tak szybko, zatem pierz ubrania w 90% stopniach :P albo prasuj bluzki dokładnie pod pachami przed nałożeniem. Bo zakładam, że to Twoje ubrania cuchną, a nie Ty. :P

Gość gość
Dobra, już mniejsza z zapachem, ale co zrobić z plamami?

Gość gość
zakładaj coś plamiastego jak moro , ja tak robię .

Gość gość
Nie piję kawy, sól też ograniczam

Gość gociowka potowka
mam to samo.Od zawsze sie poce.Jak bylam nastolatka to wkladalam pod pachy wate i przyklejalam tasma zeby pot sie wchlanial. bo zawsze plamy pod pachami. Nic na mnie nie dziala.

Gość gość
Jezeli problem dot. tylko pach to pozostaje botox co pol roku.

Gość gość
Istnieja samoprzylepne potniki do ubran a na specjalne okazje tabletki na recepte.

Gość gość
Nie jedz nic goracego. Do ubran nie do gotowania uzywaj plynow do dezynfekcji ubran sportowych.

Gość gość
sama sobie zrobilam te wklady pod pachy. a kosztuje dosc sporo. wiecie z czego mozna to zrobic?

Gość gość
Cienkie podkladki higieniczne?

Gość gość
podpaski.

Gość gość
to ze pot nie smierdzi to bzdura. pracowalam kiedys z dziewczyna ktora dbala o siebue czyste ubrania nosila ale potrafila sie w sekunde spocic i zaraz bylo strasznie czuc w caly biurze. nie wiem czy w jej przypadku nie byy winne leki na alergie ze ten pot tak smierdzial.

Gość Rosianna
Wcieraj sobie jodynę na czyste pachy na noc staraj sie jak najmniej korzystac z sztucznych dezodorantów, pluz zmień dietę na odpowiednia tobie, dietetyczki nie sa takie drogie u mnie tez na twarzy pot sie zbierał mocno ale naturalne kosmetyki annabelle minerals i idealnie pokrywający podkład mineralny kryjący totalnie pomógł mojej cerze https://www.eshopannabelle.com/pl/5-podklady-mineralne