Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle at home R

Odkąd KOD stał się partią polityczną leje na nich ciepłym moczem.

Polecane posty

Gość cOOle at home R

Z idiotami mi nie PO drodze. PO i KOD to przekręty, korupcja i kolesiostwo. Nikt nie będzie już wychodził na ulice tylko po to, żeby bronić przywilejów nadzwyczajnej kasty i żeby oderwani do koryta kolesie Thuska mogli do niego wrócić.

Gość gość
kod to bardzo dobra partia bo chroni obywateli,i chcą dla nas dobrze

Gdy z przymusu zobaczyłem i posłuchałem tego siwego kuca, tylko się pod nosem zabrechtałem, ale i tak przetrwał dłużej niż sądziłem. Gdy zobaczyłem na bilbordzie Ryśka z Nowoczesnej - zabrechtałem się ponownie. Szybki sprawdzian w google nieco później potwierdził moje obawy (niektórych po okładce da się ocenić) - kolejny debil. I kolejne fiasko. :D Nie wiem kto tymi przygłupami gra, ale chyba jakiś komuch. Co przeszło z Wałęsą, nie przejdzie po raz drugi (lub trzeci, jeśli przyjrzeć się kampanii wyborczej PO). W 2019 roku spodziewam się sromotnej wygranej PiS, 60 proc. lekko im siądzie, jeśli tak dalej pójdzie. :D

Gość gość
"Odkąd" sugeruje, że przedtem było inaczej. Czyżbyś był zwolennikiem KOD na początku jego działalnośći ?

Gość gość
Tusk miał dziadka w wermachcie z czego jest bardzo dumny, a polskie doświadczenia życiowe pozwalają mu lepiej szkodzić Polsce