Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria W

Samochód w rozsądnej cenie

Polecane posty

Gość Maria W

Witam, Szukam nowego mniejszego samochodu, którym będę mogła poruszać się głównie po mieście. Może są jakieś wyprzedaże roczników w Warszawie? Bo nie chcę jednak za bardzo przepłacać :)

Gość gość
nie radzę ci kupować małego bo przy wypadku masz mniejsze szanse a i białe samochody mniej niż innego koloru auta biorą udział w wypadku polecam kup sobie białego

Gość Jola56
Jednak w miastach nie ma aż takich wypadków ... to może np. Jazz bo słyszałam że to jedno z bezpieczniejszych mniejszych aut

Gość Marek Nordecki
Wiesz co Maria teraz trwają wyprzedaże roczników, także może uda Ci się coś ciekawego znaleźć w ofertach różnych salonów. Widziałam gdzieś, że w HondaPlaza można złapać spore obniżki m.in na CR-V czy HR-V. Jednak aby poznać je dokładnie to już trzeba umówić się na jazdę i rozmowę o warunkach.

Gość gość
Poszukaj tekstu o miejskich autach na auto-motor-i-sport.pl, ja dzięki niemu przekonałam się do smartów :P

Gość JolaKom
Smarty są fajne jak nie ma dzieci do wożenia po szkole, jeżeli o mnie chodzi to jednak szukałabym czegoś w opcji 4 drzwiowej. Honda Jazz jest ładna, ale może coś jeszcze ciekawego traficie. Byliśmy z mężem w salonie HondaPlaza i mają ciekawe opcje wśród aut używanych więc może akurat dobierzecie coś pod Ciebie, bo tez pewnie obsługa chętnie w tym pomoże ;)

Gość Karol Wolszek
No smarty na pewno to ogromna wygoda jednak przy dalszych wyjazdach i dzieciach raczej odpadają. Natomiast myślę, ze Jazz bądź może Civic będzie dobrą opcją, bo często widzę kobiety w tych autach więc możliwe, że leżą idealnie dla" płc***ięknej" Kanał HondaPlaza na YT również powinien Ci wiele rozjaśnić przy wyborze auta :)

Gość Maria W
Zgadzam się, akurat Smart nie będzie dla mnie dobry z tego względu że jednak potrzebuję trochę więcej miejsca w aucie dla dwóch córek, bagaż i zakupy. Jednak Honda Jazz będzie już rzeczywiście lepsza opcją , chyba muszę poczytać trochę opinie na ich temat no i sprawdzić na jeździe próbnej.

Gość gość
Ja mogę polecić salon mazdy w Częstochowie - Klimczak. Ja się bardzo miło zaskoczyłem obsługą, ich podejściem do klienta no i ofertami na samochody