Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moze w jakiejsc ksiazce fantasy, albo horrorze Kinga i jest jakis Namyslow...

Polecane posty

Gość gość

Lecz w prawdziwym swiecie takie miasto nie istnieje. To wymyslona nazwa wymyslonego miasta.

Gość gość
Wytwor wyobraźni chorego paranoika zamknietego w szpitalu psychiatrycznym..

Gość Namysłów wojew opolsk
, www.namyslow.eu i co autorze dalej twierdzisz że nie ma takiego miasta jak Namysłów?

Gość gość
Naczytal sie chlopak Tolkiena, a tam przeciez Namyslow jest kraina orkow. I teraz mysli, ze taka miejscowosc na prawde istnieje...

Skoro Namysłów to wytwór wyobraźni to czemu mój ojciec siostra ja i duża część mojej rodziny ma w dowodzie osobistym miejsce urodzenia Namysłów? Jak to wytłumaczysz? sam pisząc że nie ma takiego miasta jak Namysłów robisz z siebie większego idiotę niż jesteś bo dobrze wiesz że jest takie miasto jak Namysłów i tymi wpisami się ośmieszasz

10:57 dalej twierdzisz że nie ma takiego miasta jak Namysłów? Kliknij w link www.namyslow.eu Oraz w ten link www.zoznamyslow.pl

Gość gość
Z tymi dowodami, rodzicami i siostra to tez urojenia.

Gość gość
Twoi bliscy mają tak w dowodzie czy ty tak myślisz i mówisz? To zasadnicza różnica. Jedyne co znajduję to nazwa piwa.

, www.namyslow.eu, www.zoznamyslow. pl

Gość gość
Przykro mi mateuszku, ale wyskakuje mi, ze nie ma takiej strony.

11:00 www.namyslow.eu czubku tu jest dowód niezaprzeczalny - dowód że Namysłów istnieje www.zoznamyslow.pl

Gość gość
Dobrze mateuszku, a powiedz nam w ktorym miejscu na mapie powinien znajdowac sie ten Namyslow?

Dobrze wiesz że jest taka strona i na sto procent wiesz że jest takie miasto jak Namysłów i na sto procent wchodzi ci ta strona nawet jak nie wchodzi tobie ta strona to link jest gdyby Namysłów nie istniał to linku by nie było a na sto procent wchodzi ci ten link powtarzam po raz kolejny nie rób z siebie większego idioty niż jesteś!!! Skoro dalej nie wierzysz że jest takie miasto jak Namysłów to wpisz sobie w Google Namysłów

Gość gość
404 jest dowodem? Tylko na co...

Gość gość
Mateuszku... link do miasta www.chujciw***epsycholu.eu tez istnieje, ale nieznaczy to, ze takie miasto istnieje.

11:04 dobrze wiesz że nie było tam żadnego błędu 404 i że Na sto procent wszedł ci link Namysłów i go czytałeś i że jest takie miasto jak Namysłów i dobrze wiesz że link ci wszedł gdyby link ci nie wszedł to i tak link www.namyslow.eu jest skoro Namysłów wg ciebie nie istnieje to czemu jest link? Jak to czubku wytłumaczysz?

11:06 pytam po raz kolejny czemu robisz z siebie większego idiotę niż jesteś? Przecież doskonale wiesz że jest takie miasto jak Namysłów nawet jak wpisałeś w Google Namysłów to ci się wyświetliło miasto Namysłów co ty chcesz osiągnąć wpisami że rzekomo Namysłów nie istnieje skoro i ty i ja doskonale wiemy że jest takie miasto jak Namysłów

, www.zoznamyslow.pl tutaj się urodziłem

Gość gość
Lekarz kazał potakiwać. Jest takie miasto Namysłów, jest. Już ciii Mateuszku, ciii spokojnie.

Gość gość
Mateuszku nie ma takiego miasta jak Namyslow... po wpisanie w google wyskoczyly mi jakies japonskie strony... zrozum, to tylko twoj wymysl.

11:13 dobrze wiesz że żadne japońskie strony ci nie wyskoczyły tylko wyskoczył ci Namysłów i nie rób z siebie większego idioty niż jesteś dobrze wiesz że jest takie miasto jak Namysłów

,tutaj do Namysłowa chodziłem do szkoły www.nam.home.pl dalej twierdzisz że nie ma takiego miasta jak Namysłów?

Gość gość
A zawołaj siostrę i jej popytaj o Namysłów. Zobaczysz że to tylko twoje urojenia :P

Gość gość
Nie no ludzie przeginacie. Też mnie wkurwia ten chłopak ale nie pastwcie się nad nim, że wymyślił sobie miasto. Powychodzicie na jeszcze większych debili.

, www.mechanik-namyslow.pl Tutaj też chodziłem do szkoły w Namysłowie kliknij w link