Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanna Amelia  æ

Jacek Soplica chcac odpokutowac za grzechy mlodosci ozenil sie

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia  æ

To humor z zeszytow szkolnych. A WY panowie , co myslicie o Waszych malzenstwach ?

Gość Zuzanna Amelia  æ
Podnosze temat dnia.

Gość gość
Witaj kretynko na starym dobrym uczuciowym .Naucz się pisać debilko z polskimi znakami , bo czytać się tego nie da. Poza tym, jesteś spalona na kafe. Ludzie cię nienawidzą, zastanawiałaś się z jakiego powodu? Może pomyśl nad tym ok? :P

Gość Zuzanna Amelia  æ
O widze , ze Niedojda znowu toczy piane. Nie udalo ci sie komus dosrac , ze masz taki zly humor ?

Gość gość
:D:D:D jaka ty jesteś pusta i prymitywna :) zbyt wysokie mniemanie masz o sobie . Ciekawe ile osób będzie się udzielać na twoich tematach jak jakaś tam wyimaginowana przez ciebie niedojda zamilknie ? :D zero, null ! :D

Gość Zuzanna Amelia  æ
Niedojdo - Nie jestes wyimaginoweana. Jestes po prostu niedojda. Nic z tym nie zrobisz.

Gość gość
Określenie "Niedojda" najbardziej pasuje do ciebie , oto synonimy słowa: baba, cherlak, cherlawiec, chuchrak, chuchro, ciamajda, ciapa, ciapciak, cielę, ciemięga, ciemna masa, ciemny żłób, ciepłe kluchy, ciepłe kluski, cztery litery, ecie-pecie, faja, fajtłapa, fujara, gamajda, gamoń, gapa, grzebała, grzebuła, guzdralski, guzdrała, kaleka życiowa, kapcan, lebiega, łamaga, mameja, marnota, maruda, mięczak, mimoza, mizerak, mizerota, mydłek, niedołęga, niedorajda, niemota, nieudacznik, niezdara, niezgraba, niezgrabiasz, niezguła, noga, oferma, ofiara losu, osioł, patafian, patałach, pierdoła, platfus, safanduła, sierota, słabeusz, ślamazara, trąba, wymoczek, wypierdek, wyskrobek, zdechlak, zgniłek, pipa, popapraniec, beksa, beksa-lala, cykor, mazepa, płaczek, płaczka, płaksa, strachajło, tchórz, trzęsidupa, boże cielę, cielę na niedzielę, frajer, jeleń, kaleka, łajza, naiwniak, ofiara, pośmiewisko, ciamcia, ciamcia-ramcia, palant, bałwan, baran, bezmózgowiec, bęcwał, błazen, cymbał, czub, debil, dureń, dzięcioł, głąb, głupek, głupi, głupiec, głupol, idiota, imbecyl, kiep, kretyn, łoś, muł, oszołom, pacan, pajac, pomyleniec, pomylony, półgłówek, półgłupek, półwariat, przygłup, przygłupek, psychiczny, psychol, szajbus, świr, świrnięty, świrus, tuman, wał, wariat, antytalent, dyletant, fuszer, partacz, pokraka, buła, ciaptak, ciećwierz, ciemniak, frajer-pompka, głuptak, gryncbuła, guła, lebioda, naiwniaczek, neptek, nicpoń, roztrzepaniec, ślepota, biedak, nieborak, pechowiec, biedaczka, maminsynek, nieboraczka, nieudacznica, niezdarny, trzepak, ciućma, dziumdzia, flegmatyczka, flegmatyk, guzdraliński, maruder, mumia, niemrawiec, X Wypisz wymaluj Zuzanna Amelia :D bo domniemana Niedojda jest inteligentniejsza od Ciebie i nie dorastasz jej do pięt !!! :D

Gość gość
Synonimy słowa „niedojda” z podziałem na grupy znaczeniowe » niedojda - np. w odniesieniu do niezaradnej osoby » niedojda - np. obraźliwie o kimś niezdarnym » niedojda - np. w odniesieniu do nieporadnego mężczyzny » niedojda - np. pogardliwie o osobie niezdarnej » niedojda - np. w odniesieniu do osoby odznaczającej się brakiem zręczności » niedojda - np. w sensie potocznym o kimś głupim » niedojda - np. pogardliwie o kimś ciamajdowatym » niedojda - np. jako określenie o osoby niezaradnej życiowo » niedojda - np. jako określenie mężczyzny nieudolnego » niedojda - np. w odniesieniu do nieudolnego faceta » niedojda - np. jako określenie osoby guzdrającej się ze wszystkim O tobie nieprawdaż? pasuje !!

Gość Zuzanna Amelia  æ
Ze tak rutynowo napisze BUHAHAHAHAHAHAHA Ale mozesz marzyc dalej. Za marzenia nie karaja.

Gość gość
Muszę cie zmartwić, to nie ja jestem osobą o które myślisz w swoim skąpym móżdżku i nazywasz Niedojdą :P dla mnie to ty jestes niedojdą, jednak jak widzisz przez małe "n" !!

Gość Zuzanna Amelia  æ
Niedojdo - Jestes zerem. I mysle , ze o tym wiesz.

Gość gość
Ja mam życie wypełnione życiem realnym , w przeciwieństwie do ciebie i nie muszę zakładać tematów idiotycznych na najdurniejszym forum na tej planecie. Nie pozwoliłabym sobie na pisanie w takim gownianym rynsztoku, między spamem który jest obraźliwy. To już kres twojej desperacji. Jesteś sama, nie widzisz tego? ilekroć tu zaglądam , to widzę twoje bezsensowne tematy i wpisy. A teraz już spadam :D bo mdli mnie od takich osób jak ty. THE END !

Gość Zuzanna AmeIia æ
Jestem zerem i mysle ze dobrze o tym wszyscy wiedza .

Gość Zuzanna Amelia  æ
Wlasnie widze jakie masz wspaniale realne zycie. Przebiega ono na sledzeniu czy cos napisala i czy mozna juz dosrac. Kogo chcesz przekonac ? Mnie ? Czy sama siebie ? Jestes zwyklym zerem. Zajadla w swojej nienawiosci do wszystkich. Ale wiesz , moze wlasnie taka osoba jest potrzebna. Zeby ludzie wiedzieli jakie sczescie ich spotkalo , ze nie maja cie w swoim realu.

Gość gość
Wiedzą, wiedzą , bardzo dobrze o tym wiedzą ;)

Gość gość
a za co jej nie lubia? Zuzanny Amelii?

Gość Zuzanna Amelia  æ
gość dziś Wiedzą, wiedzą , bardzo dobrze o tym wiedzą X X X X Naprawde chce ci sie ciagle przelogowywac zeby pisac z goscia ?

Gość Zuzanna Amelia  æ
Niedojdo - Jak na razie to TY podszywasz sie pode mnie a nie ja pod ciebie. To TY lazisz za mna i sledzisz gdzie i co napisze. To TY dosrywasz gdzie sie da. Mi by sie nawet nie chcialo zajmowac toba. Jestes zerem. Jestes nikim. Tak bylo jest i bedzie.

Gość gość
gość dziś a za co jej nie lubia? Zuzanny Amelii? X Bo jest upierdliwa :D wszedzie sie wpieprzała , w każdy temat . Wszyscy uciekali od niej i nikt jej nie odpowiadal :D

Gość gość
Zaklada temat za tematem i gada sama ze soba :D a czasem się podszywa pod siebie chyba po to zeby wzbudzic litosc i zeby ltos zaczal z nia pisac bo jest taka biedna i sama. W kazdym gosciu widzi jakas niedojde :D

Gość gość
20:51 A możesz wymienić kilka z tych tematów przez nią założonych. Bo teraz zadała pytanie raczej dość sensowne, a ty naskoczyłes na nią z wyzwiskami.

Gość Zuzanna Amelia  æ
Niedojdo - Jeszcze jedno. Docen faceta , ktory cie utrzymuje bo zaden inny nie wezmie sobie na kark takiego glupawego nieroba i lenia jak TY. Po butach powinnas go calowac , ze chce cie utrzymywac. I skoncz te glupawe mitomanienie bo kazdy ksiaze z bajki kopnie cie z d**e. Sama nic nie znaczylas i nic nie bedziesz znaczyc. Nigdy. Tak bylo , jest i bedzie. Nadajesz sie na piec minut do ciagniecia druta albo cyberu z zonatymi facetami. To wszystko do czego sie nadajesz. Zrozum to wreszcie o ile twoj tepy kurzy mozdzek zatruty alkoholem i prochami cokolwiek przyswaja. Klaniaj sie w pas swojemu facetowi , ze cie chce. Nikt inny nie zechce cie na stale. Zapamietaj to sobie szmatlawcu. Mozesz zalozyc setki nickow na tym forum , mozesz sie podszywac pod faceta albo pode mnie. Mozesz spedzac swoje "realne zycie" na dosrywaniu na kafe. To wszystko co mozesz. W rzeczywistosci i tak jestes zerem.

Gość gość
to chora na glowe baba, daj se gosc spokoj i ie lituj sie, bo o to jej chodzi.

Gość gość
a co to ma być i do kogo ? poj*****a baba jakaś :D

Gość Zuzanna Amelia  æ
Podnosze bo ciekawe.

Gość gość
Tlumy tu wala drzwiami i oknami :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gość Zuzanna Amelia  æ
Wystarczy , ze TY walisz.

Gość Zuzanna AmeIia æ
Czyli dla mnie zakladasz te wszystkie tematy ? ach jak mi milo , :D dawaj wiecej , obiecuje ze nigdy cie nie opuszcze :D

Gość Zuzanna Amelia  æ
Dla ciebie ? Skad taki pomysl ? Maz zaluje ze sie z toba ozenil ? Warto wiedziec.

Gość Zuzanna AmeIia æ
Zuzanna Amelia æ dziś Wystarczy , ze TY walisz. Czyli dla mnie :D bo nikogo innego nie ma :D