Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ej czemu ludzie wiecznie innych oceniaja

Polecane posty

Gość gość

Malo znam takich, co glownie patrza na siebie. Ostatnio siedze ze znajomymi przed tv, one obgaduja kazda kobiete na ekranie - co nosi, jak wyglada, jej zachowanie, potem analiza i ocena kazdego zachowania znajomych, duzo niemilych slow. To jest dla mnie chore jakies. Mam dosc.. To jest normalne najwidoczniej, bo jak czytam kafe i inne fora, konentarze to wychodzi ze ludzie tacy sa po prostu. Wiele ma w sobie cos tskiego "sposob w jaki ja mysle jest jedyny wlasciwy, a kto mysli ibaczej ten psychol". Wlasnie dlatego jestem samotniczka... Albo po prostu mam w d. Wiele rzeczy. Brak mi ludzi na luzie, nie narzucajacym innym swojego zdania.

Gość gość
Ano. A tak a propo byłaś w Namysłowie?

Gość gość
Tak byłam i stąd ten post.

Gość gość
Bo człowiek ma coś z kupy.

Gość gość
A nie no jak byłaś to szacun :)

Gość gość
Kolejny orzyklad - czyjes niestosowne zachowanie albo stroj nie krzywdzi mnie osobiscie. To, ze jakas kobieta jest mloda matka nie krzywdzi mnie osobisccie. To ze nie ma dzieci rowniez. To ze ktos jest sam/ w zwiazku malzenskim/ ma prace/ nie ma pracy/ ma duzo pieniedzy/ nie ma/ mieszka sam/ z rodzicami - to mam gdzies wszystko. Zaskakuje mnie to, ze ludzie to tak przezywaja. Zycie celebrytow - tez moze byc przykladem.

Gość gość
Byłam i jestem zachwycona do dziś piękną galerią handlową i fabryką okien.Kocham Namysłów i ludzi namysłowskich.

Gość gość
Tu autorka. Nie wiem o co chodzi z tym Namyslowem, pisalam zupelnie o czyms innym.

Gość gość
No ja to Muska lubie :) patrzaj taki zwykły afroamerykanin a se w kosmos rakiety wysyła i na Marsa ludzi wyśle. Nie masz czasem maila do niego? Bo ja bym go o nr konta zapytał i tak jedną wypłatę z roku mu na te rakiety przesyłał bo to ważne jest coby ludzie kosmos kolonizować zaczeli.

Gość gość
Dodalby ktos cos na temat? Czy to jest jakies steasznie glupie i nie do pojecia co ja pisze?

Gość gość
autorka została zgłoszona do cenzora za próbę obalenia ustroju siłą

Gość gość
to nie ksiazka Orwella tylko forum kafeteria ;)

Gość gość
ja dodam ale opisz dlaczego jesteś samotniczką

Gość gość
To nie dodawaj

Gość gość
ale ja chcę dodać,tylko interesuje mnie twoje samotnictwo

Gość gość
A nie na temat napisałem? No może nie tak dokładnie na temat :( ale też w temacie

Gość gość a
No ja Cię autorko doskonale rozumiem. Mnie jeszcze drażni, ze ktoś jak cos robi to uważa, ze tylko tak jest prawidłowo i każdy kto robi inaczej to znaczy, ze źle. i już jest powód żeby d... obrobić. Tak myślę, ze więcej jest ludzi takich jak Ty czy ja tylko jakoś trudno ich spotkać :(

Gość gość
autorko jaką masz pupę?

Gość gość
17:50 a bo ja wiem? Tak wyszli, tak mnie zycie uksztaltowalo. Ekspertka z psychologii nie jestem, chyba lubie spokoj.

Gość gość
czyli twoje życie nie było usłane różami

Gość gość
17:54 ciesze sie, ze ktos mnie rozumie bo czasem czuje sie osamotniona w moich pogladach.. Ludzie mnie nieraz zapewne oceniaja jako taki "oryginal" na sile, ale fajnie by bylo miec podobnych znajonych, serio.

Gość gość
18:01 hmmm z czego to wywnioskowales/as?

Gość gość
albo jesteś samotniczką albo znajomi,zdecyduj się :-D

Gość gość
Kurcze jaki wywiad, jakbym sie tu musiala usprawiedliwiac przed wami

Gość gość
18:05 mam "znajomych" ale sa dla mnie obcy, nigdy ich noe rozumialam i przebywam z nimi bo "czlowiek jest osoba stadna", przyjemnosci mi to nie sprawia dlatego nazywam sie samotniczka

Gość gość
wnioskuję to z twojej frustracji podejściem znajomych czy tez ogólnie ludzi do oceniania innych.

Gość gość
Nie uwazam, ze ludzie sa zli... Sa rozni. Ten aspekt o ktorym pisze mi sie nie pidoba. Moze za bardzo uogolniam, mozliwe.

Gość gość
Moze jestem tym sfrustrowana, ale nie pluje jadem z tego powodu... Boli mnie, ze to jest takie niezrozumiale.

ej czemu ludzie wiecznie innych bo ludzie zyja w zludzeniu nas samych.. umysly zyjacych w zludzeniach sa poddane losowi , to co was spotyka to my jako jedno Czysta Natura Absolutu ktora poprzez nas doswiadcza Zycia, no i mamy to co jest Istota Boga posiada swoje JA,-. gdy spi :D

Gość bardzonaserio
Poniewaz nie umieja w inny sposob podwyzszyc swojego ego. Mnie tutaj jakies ludzkie smiecie chca dowalic ale ja i tak mam swoje zdanie na swoj temat i absolutnie mam ich w d***e. Czasami dowale smieciom tym samym w imie oko za oko. Kiedys tak nie postepowalem ale zycie wsrod takich ludzi nauczylo mnie takiej zydowskiej zasady. W normalnym zyciu nie warto nieraz reagowac i lepiej zachowac spokuj poniewaz mozna zle skonczyc. To tak jak chlopaki z navy seal mowili o odpieraniu ataku, odeprzez skutecznie mozesz trafic za kratki, nie odeprzez ktos tobie moze zrobic krzywde. Naklaniali do ignorowania. Chyba ze jestes z panna lub rodzina ktorej zagraza ktos...nie mniej litosci, nawet zabij.