Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmarnowałem sobie młodość

Polecane posty

Gość gość

wymyśliłem sobie że pójde na medycynę w wieku 22 lat. Efekt jest taki że od 4 lat siedzę w książkach. Po studiach czeka mnie praca za 2700 netto . Będę zarabiał przez 6 lat tyle co pierwszy lepszy z ulicy chyba że nie będę wychodzić z pracy. zadnej kobiety nie poznam chyba że w szpitalu, rodziny nie założę. Wymyśliłem sobie że poczułem powołane a teraz mam 25 lat i jestem wykończony. Pracę zacznę po 30. Nie wiem z czego i za co mam żyć do tego czasu. Tracę nerwy i zdrowie. Jeżeli kiedyś będziecie chcieli być lekarzami to rozpędźcie się i walnijcie głową o ścianę. To jest taka praca że zaczynasz zarabiać jak wszyscy inni zbliżają się do emerytury czyli wtedy kiedy za późno na przygody, życie i szczęśliwą rodzinę.

Gość gość
spiertalaj pedale

Gość gość
Zmarnowac to mozna sobie mlodosc siedzac w wiezieniu, bedziesz nalezal do najlepiej zarabiajacej grupy zawodowej wszedzie na swiecie. Moi koledzy wyemigrowali do USA i w przerwie obiadowej serfuja w zatoce meksykanskiej.

Gość gość
to jest praca dla ludzi z powołajezeli o mnie chodzi to po takim wyznaniu wyjepałbym cie ze studiów bądź z pracy bo najprawdopodobniej zaczniesz zabijać ludzi dla zysku

Gość gość
tego mi brakuje w systemie edukacji. weryfikacji moralnej kandydatów na lekarzy sędziów urzędniklów wojskowych itd. takiej z prawdziwego zdarzenia.

Gość gość
cała cywilizacja sie rozpada bo na odpowiedzialnych stanowiskach sa nieodpowiedzialni ludzie. smarkacze gówniarze dzifki koorfy pedały i serferzy

Gość gość
O czym wy mówicie? Jakiej weryfikacji moralnej. Zarabiać 3 tys przez 7 lat w stresie ze ktoś umrze albo jeden i 100 pacjentów na sorze to jest komfortem? Miałem piękne wizję zawodu ale teraz od 3 lat jestem sam,żadnych znajomych;ciagle w książkach. Dziewczyna mnie zostawiła bo nie miałem dla niej czasu.

Gość gość
chcesz kokosy zbjac zostań piratem albo innym maklerem. tamci przynajmniej sie nie kryja z checią wyjepania innych w dooope. a ty koorfa co? dostaniesz kredyt zaufania społecznego dostęp do leków uprawnienia do wypisywania recept a już tera piertolisz ze biedujesz. to czego ja mam sie koorfa po takim lekarzu spodziewać?

Gość gość
dziś powodzenia z takim myśleniem ze ktoś będzie pracowac za darmo i utrzymywany przez rodziców do 30stki.

Gość gość
o tym pisze kooorfa ze sie nie nadajesz na lekarza. sam o tym piszesz że sie nie nadajesz to co sie koorfa pllumkasz deklu?

Gość gość
c***j mnie obchodzi co bedziesz robił do 30 byle byś lekarzem nie został

Gość gość
możesz kooorfa łopata machac od tego sie nie umiera...chyba ze sie trafi z odciskiem do takiego lekarza jak ty

Gość gość
potem takie jednostki otpiertalają fuszery podrzucaja konkurencji skalpele do pacjentów niszcza autorytet i zaufanie społeczne swoja zachłannościa i nieudolnościa i wszyscy na tym traca łącznie z lekarzami. jeszcze sie nie zdarzyło w historii swiata zeby nie doceniano dobrych lekarzy.

Gość gość
a z takim podejsciem że ci umierający jest coś winien jeszcze zanim zacząłeś praktyke to ja cie piertole w dooope

Gość gość
Jak poczułeś powołanie to trzeba było psychiatrą zostać. Ponoć że oni kochają pomagać i dobierać leki po dwudziestu minutach rozmowy i opini o pacjencie jego wrogów

Gość gość
w końcu szkołe też ci ktos sponsorował pomoce naukowe, ktoś płacił za badania naukowe których wyniki zastosujesz w leczeniu ktoś koorfa utrzymywał całą infrastrukture uczelnianą, ktoś ci koorfa fundował studenckie bileciki itd. a ty byś chciał na starcie zostać naczelnym szamanem i żeby ci wszyscy znosili wszelkie mozliwe dobra bo ty koorfa łaskawie schyliłeś sie nad ksiazką

Gość gość
Nfz cie kocha

Gość gość
byc może dzieki tej wiedzy uratujesz kiedys sobie bądź bliskim zycie. kiedys nie każdy miał dostęp do takiej wiedzy. a le tobie wiedza nie wystarcza chcesz ustawowo byc ponad innymi

Gość gość
bo ci sie wydaje że wiedza własnie do tego służy. jak mówie dla mnie byłbys spalony w tym zawodzie

Gość gość
Czytam te komentarze i jak widzę mentalność dalej w komunie. Mam się cieszyć ze mam wiedzę? Super. To mnie tylko utwierdza w przekonaniu ze warto wyjechać po studiach a nie całować po nogach polskiego pana z wsrh.

Gość gość
jak ci sie wydaje ze wiedza jest po to zeby byc ponad innymi to sie koorfa trza było zaciagnąć do wywiadu kooorfa.

Gość gość
ciesze sie twoim szczęściem a teraz spiertalaj:)

jest zawsze nadzieja podrozowac mozna zawsze a kobiete znalezc ja jestem wolna jak cos heh ;d

Gość gość
tak koorfa masz sie cieszyc że masz wiedze bo ktos koorfa zapłacił za to ze masz te wiedze. komuna to by była jakbys nie chiała zapłacic za to że ktos ci te wiedze udostepnił. wypiertlalj

Gość gość
za granice i nie wracaj bo cie nie wpuścimy. nie potrzebujemy tu darmozjadów koooref i ksiazniczek za to przydałby sie ktos do ratowania zycia. nara

Gość gość
może jeszcze kooorfa chcesz po pół roku emeryture? tak z milion tysiency. w końcu kooorfa musiałas czytac ksiązki ja prdl

Gość gość
Znajdz se panne ze studiow i tyle

Gość gośćjolo
jak się chce to wszystko idzie pogodzić, widocznie masz z tym problem. fokusujesz się zawsze na jednej rzeczy, jesteś jednozadaniowcem i już! ponadto najparwdopodobniej nie nauczono Cię w domu miłości własnej, nie umiesz zadbać o swoje potrzeby emocjolnane, seksualne itp. - znajdując sobie dziewczynę ;) idź na psychoterapię! ludzie w obozach śluby brali i dzieci płodzili ! acha i jeszcze jedno w życiu nie liczą się tylko pieniądze a 2700 netto to wcale nie tak mało, zresztą jak bys sie potarał miałbyś więcej...