Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmarnowałem sobie młodość

Polecane posty

Gość gość
tak straszliwe wyrzeczenie musi być nagrodzone chocby to były bryki i streszczenia. przyjmij w dowoód wdzięczności moja nerke i se ja sprzedaj komus bo niestety kooorfa jestem pusty z powodu utrzymywania milionów roszczeniowych darmozjadów które zapomniały co znaczy słowo współpraca (nie myslić z kolaboracja)

Gość gość
ja sie nie ucze tylko z jednego powodu. z zazdrości o dokonania wielkich poprzedników. nie czuje sie wystarczajaco dobry aby korzystac z tego dorobku i chce sam do czegoś dojśc. ale wy nie. wam trza płacić za to że zamiast kooorfic sie na dyskotekach to CZYTALIŚCIE KSIĄŻKI

Gość gość
Lekarze to hooje, poczytajcie Mafia Medyczna

Gość gość
zmarnowałbyś sobie życie gdybyś się teraz poddał, w iznnych zawodach wcale nie jest lżej. ty po prostu zrozumiałes, że w życiu nie ma lekko ;)

nie ma cos takiego jak potrzeby seksualne ludzie nie widzicie ze przez seksy same problemy a nie ich brak nienormalni zboczency seksy tylko do rozmnazania w zyciu wazne a nie bezsensu seksy a ten pan nieszczesliwy bo nauka zawladnela zyciem i nie mug inych rzczy robic np podrozowac itd

nie ma cos takiego jak potrzeby seksualne ludzie nie widzicie ze przez seksy same problemy a nie ich brak nienormalni zboczency seksy tylko do rozmnazania w zyciu wazne a nie bezsensu seksy a ten pan nieszczesliwy bo nauka zawladnela zyciem i nie mug inych rzczy robic np podrozowac itd

lekarze to tylko ludzie i najwieksi idioci prawda nic nie pomagaj tylko pieniandze a itak coraz wiecej chorob psychicznych i sami maja wiecej bo wymyslaja p*****ly i potrzeby itd

sa zalosni najgorsi ludzie bo sciagaj zlo i przemoc szerzec glupoty

sa zalosni najgorsi ludzie bo sciagaj zlo i przemoc szerzec glupoty

Gość gość
za każdym razem jak czytam cos co wy wkuwacie bez zrozumienia ja cierpie z tego powodu ze sam na to nie wpadłem. trzy strony i czuje do siebie nienawiśc. tak to wygląda

Gość gość
nawet bym nie był w stanie żądać kasy za cudze odkrycia.

Gość gość
odciałbym se faje za jasność umysłu która czasami na krótko mnie ogarnia.