Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto isc do psychologa ?

Polecane posty

Gość gość

Pytam bo potrzebuje wylac wszystkie smutki . Nie moge sobie poradzic z moim zyciowym problemem. Ale nie wiem czy psycholog do dobry pomysl bo nogdy nie bylam.

Gość gość
Jesli dobry to na pewno tak, a kiepski moze tylko zaszkodzic

Gość gość
No wlasnie, a ja nie mam namaru na dobrego. Musialabym poszukac .

nie nic nie da to chore chodzic do jeszcze wiekszego idioty

nie nic nie da to chore chodzic do jeszcze wiekszego idioty

nie ma dobrych oni nic nie daje to siedzi w naszej glowie my sami musimy to chciec zmienic i poczuc ze chcemy

nie ma dobrych oni nic nie daje to siedzi w naszej glowie my sami musimy to chciec zmienic i poczuc ze chcemy

nie wiem jakie masz smutki ale musisz odnalezc sens zycia i pomyslec ze dzieki temu chcesz zyc

Gość gość
A co Ci dokucza autorko ?

Gość gość
Przytulam autorkę :))

Gość gość
Do autora/ki Moim zdaniem NIE WARTO IŚĆ DO PSYCHOLOGA. Dlaczego? Bo psycholog powie Ci tyle samo a nawet mniej niż powie Ci to przyjaciółka,matka,kafeterianie itd. Chodzę i wiem co mówie. Mi psycholog nie pomogła.Mi pomogło CZYTANIE KSIĄŻEK PSYCHOLOGICZNYCH w necie na różne tematy osobowości,charakteru,psychopatii,moralności itd. I sam dowiedziałem sie i zrozumiałem jakimi prawami rządzi sie ciało,umysł i dusza człowieka. A psycholog przez te 60 minut gada w gabinecie w takim stylu jakbyś rozmawiał/ła z matką która niby Cie wspiera ale i tak to ty sam/ma musisz rozwiązać swoje kłopoty. Gadka z psychologiem wygląda tak: ,,pani psycholog nie radze sobie z życiem i nie lubie ludzi i co zrobić?'' A ona Ci na to ,,a niech pani pomyśli sama co by pani mogła zrobić jak pani myśli'' - Psycholog zrzuca odpowiedzialność na pacjenta.Skoro pacjent przychodzi do niego z problemem to psycholog pyta sie pacjenta czy pacjent ma pomysł na rozwiązanie swojego problemu. Taka gadka do władka XDDD

Gość gość
A masz inne wyjscie, kto pomoze Ci posortowac Twoj wielki problem i pomoze ci znalezc droge rozwiazania Twoich zmartwien?

Gość gość
00.18.KSIĄŻKI PSYCHOLOGICZNE są skarbnicą wiedzy na rozwiązanie problemów - nawet są w necie XD

Gość gość
Dzięki kochani, czyli tak jak myslalam że psycholog to dupa blada i tyle. A moj broblem jest taki że pewnie tak nie zrozumiecie .

Gość gość
hahaha opierasz opinie na forum a miliony ludzi na swiecie chdoza do psychologow