Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem agresywna do dziecka

Polecane posty

Gość gość

Moje dziscko ma 14msc Nie moge sobie wybaczyc ze krzycze na niego ze poszarpalam go kilka razy i uderzylam. Mam dosc siebie i swojego zycia nie radze sobie. Boje sie ze zrobie sobie krzywde lub jemu. Predzej sobie... Jestem sama maz za granica siedze 24 na dobe sama z dzieckiem i juz nie daje rady zapisalam sie do psychiatry ale wizyta dopiero za 2tyg:( jestem na skraju i nienawidze siebie za to jaka jestem

Gość gość
Kurde mam podobnie nie moge go zniesc:-( dostaniesz leki od psychiatry i zobaczysz bedzie lepiej! Ja niestety nie moge ich brac bo karmie piersia noworodka ale juz niedlugo go odstawie i polece po leki.. Teraz sprobuj brac jakies leki uspokajajace bez recepty i powinno byc lepiej trzymaj sie!

Gość gość
Tu autorka Nie pierwszy raz go poszarpalam. Podejrzewam u siebie depresje... Juz nie daje rady. Boje sie kazdego kolejnego dnia. Jeszcze 14 dni i dostane leki:(

Gość gość
Niestety, powiem szczerze, ale zastanawiałaś się, Autorko, nad zostawieniem dziecka mężowi i rozpoczęciem nowego życia samotnie? Tudzież daj dziecko do żłobka najdłużej jak się da, od rana do 17, idź do pracy, zmień otoczenie. Bo serio zwariujesz. Mam nadzieję, że psychiatra Ci pomoże i przepisze dobre leki, co zadziałają. Trzymaj się! ☺

Gość gość
Najważniejsze, że widzisz gdzie jest problem i chcesz sobie pomóc. Rozumiem, że zadreczasz się wyrzutami sumienia, ale najlepiej pozostaw przeszłość za sobą. Każdy dzień jest nową szansą. Teraz jest tak zimno, pewnie ciągle siedzicie w domu, to naprawdę może dobijac. Musisz pomyśleć o sobie, bo jeżeli Ty poczujesz się lepiej, Twoje dziecko też na tym skorzysta. Pomysł ze zlobkiem jest dobry, trochę wypoczniesz, zatesknisz. Nie Ty jedna przez to przechodzisz, z depresją zmaga się sporo kobiet, zwłaszcza takich, które nie mają znikąd pomocy i bez przerwy siedzą z dzieckiem. Po lekach będzie lepiej! Trzymaj się ciepło i nie załamuj, dasz radę!