Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem katoliczką, więc nie palę węglem.

Polecane posty

Gość gość

Nie można być prawdziwym chrześcijaninem, paląc węglem. 5 przykazanie mówi : Nie zabijaj. Nie chcę przyczyniać się do śmierci innych, więc nie mam pieca na węgiel. Mówię o prawdziwej wierze, nie sztucznej, reprezentowanej przez większość Polaków.

Gość gośćsylwias
ja też

Gość gość
Źle na to patrzysz. Zawsze można spotkać ludzi zakłamanych, w każdej religii. Nie tylko w Polsce są pseudowierzący, którzy robią wszystko, co niezgodne z religią, ale co niedzielę są w Kościele.

Gość gość
jestem katoliczką, więc nie oddycham i nie pierdzę :D żeby nie oddawać gazów i co2 w atmosferę :D marne prowo :o

Gość gość
Kolejna wariatka walcząca z osobami myślącymi. Ciekawe co powiesz jak jako 50 latka będziesz umierać na raka płuc. Wtedy to nie będzie takie śmieszne.

Gość gość
Wtedy pójdzie do księdza o odpuszczenie grzechów i umrze szczęśliwa.

Gość
@ gość dziś Nie można być prawdziwym chrześcijaninem, paląc węglem..<< A czym palisz?

Gość gość
Ja jestem katoliczką, chodzę do kościoła i palę węglem. Mam normalny kocioł c.o wsypuję 10 łopat węgla i zapalam od góry. Na tym polega górne spalanie. Trzeba się przyjrzeć żeby dostrzec że z komina unosi się para. Ale ludzie nie potrafią przestawić się na takie palenie w piecu. Walą do pieca i "jadą" na półotwartym kominie a czarny dym to gazy które przy górnym spalaniu spalają się , nie idą do atmosfery. Mam sąsiadów którzy za plecami mówią że nie palę w c.o bo nie ma dymu z komina. A ja chodzę po domu w krótkim rękawku i mam w d...e ich gadanie.