Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Może to jest właśnie miłość

Polecane posty

Gość gość

Do dziś wspominam mój związek w którym szalałam za facetem nad życiem, byłam zdolna do poświęcenia wszystkiego tylko dla niego. Ale czy to była miłość? Z biegiem czasu dochodzi do mnie, że to było toksyczne. Ciągłe krzywdzenie z jego strony i wybaczanie z mojej. Od jakiegoś czasu spotykam się z pewnym facetem, jest ode mnie młodszy co nigdy się u mnie nie zdarzało. Wszystko biegnie swoim tempem. Nikt nie narzuca niczego, poznajemy się w swoim tempie. Czasem myśle, że nie poczuje tego co czułam wtedy ale teraz nikt mnie nie rani, nikt nie ogranicza i mogę być sobą.

Gość gość
Co się wtedy stało ze się rozstaliscie? Pytam bo ja aktualnie jestem w związku gdzie ja jestem tak źle traktowana. I drugie pytanie jaki okres byłaś sama jak poznałaś tego normalnego

Gość gość
W końcu doszłam do wniosku, że nie moge dać sobą tak manipulować( było to strasznie trudne). Ciągłe smsy, telefony... Ale była to dobra decyzja bo zmarnowałby mi życie. Poznałam aktualnie tego normalnego ale boje się, że nigdy nie poczuje tego co czułam... Minęły 2 lata.