Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zajęta, a...

Polecane posty

Gość gość

Hej:-) Słuchajcie. Trapi mnie to. Z chłopakiem jesteśmy od kilku lat. Jestem w ciąży. Obje z chlopakiem zadoeoleni z tego. Moja siostra pracuje z Moim kolegą. Opowiedziała mu, ze jestem w ciąży itd. A on na to nic. Nawet nie przekazał gratulacji, itp.. naten temat nic nie mówi, a dziwnie się zachowuje, bo siostra mowi, że chodzi po chałupy smutny,a wręcz załamany. Stało się tak od tego momenauczyć kiedy moja siostra powiedziała mu o mnie. Co mam myśleć? On w związku jest. Czy zazdrosny jakiś, czy coś

Gość gość
Niekoniecznie :) Może tez ze swoja chcą mieć govniaka, a nie mogą i to moze byc przyczyną :)

Gość gość
Kiedyś między nami flirt był ylko. Teraz juz nic. Rozeszło się po kościach. Ale to bukowina parę lat temu. To poych latach chyba już nic nie czuł by do mnie. Wtedy pisał, że było zauroczenie.

Gość gość
a to powiedz mi autorko co sądzisz o tym, w sklepie gdzie robię zakupy pracuje taka dziewczyna, którą już kilka razy złapałem na tym, że patrzyła na mnie a kiedy skierowałem wzrok na nią to peszyła się i udawała, że dalej coś tam robi. Jak do niej podchodzę i mi coś podaje to usmiechnięta od ucha do ucha, nawet chwilę z nią pogadałem o pierdołach i cały czas się zacieszała ;) Sprawdziłem ją na fejsie i ma faceta od paru lat ale coś na fejsie nie wstawia z nim fotek. Ciekawe o co jej chodzi ;)

Gość gość
Lecz się dziecko

Gość gość
gość dziś x Moze im sie nie układa, ona jest z nim z rozsądku, bo nei chce zostac sama, ale podobasz jej sie. Wiem to z autopsji :O Czasem kiedy nie układa mi sie w moim związku, usmiecham sie do innych...

Gość gość
Tylko ze kiedyś mężczyźni potrafili odbić kobiete innemu, a teraz... boją sie.

Gość gość
Ja się nie boje tylko ja nie lubie takiego czegoś. Kobiety po prostu jesteście głupie , skaczecie z kwiatka na kwiatek. Faceci są w tej sprawie bardziej szczerzy , ja np. jak widze, że kobieta do mnie jednak nie pasuje to ją zostawiam a nie czekam aż znajdzie się lepsza...

Gość gość
Ale pytanie było inne. Ja jestem w ciąży ze swoim facetem , a on dawny kolega zły na mnie, nie pisze, nie odzywa się, tak jak mówiłam z moja siostra pracuje. Często pytał jej, co u mnie.. A teraz nie zapyta, nawet nie pogratuluje. Czy jest zazdrosny,ze w moim związku się układa, a w jego nie? Czy o co mu chodzi?

Gość gość
Czy może żałuję, że nam nie wyszło? Kiees starał się o mnie. Autorka.