Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Każdy facet zdradzi, nawet gdy dostaje doopy codziennie

Polecane posty

Gość gość

bo taka natura facetów

Gość gość
Życje.

Gość Drzemysław
50/50 procent !

Gość gość
Co to kůrwa jest?

Gość gość
Jak to co? Sztuka miłosna z ktorej powstalo życie:)

Gość gość
Widać że wyszedłes z důpy zwyrodnialca.

Gość gość
Tylko ten, który nie kocha.

A moj maz glosno smieje sie ze zdrady i twierdzi, ze go niestac na takie wyskoki. :) ma 30lat i najzwyczajniej w swiecie jak nie robi tego dla mnie to dla dzieci. Jest przystojny i bardzo prosto skonstruowany. :) Jego kumple twierdza czasem ze jest z innego swiata.

Gość gość
Madoro to lepiej go pilnuj bo kto z kim przystaje takim się staje. A skoro jego kumple zdradzają to on tez to kiedyś zrobi.

Gość gość
tylko co zyja pożądliwości tego świata to zdradza ci co zyja duchem nie zdradzaja

Gość gość
Takie idiotki jak ty wierza we wszystko mezowi sa najbardziej zdradzane

Gość gość
Moj tez kochanek udawal szczesliwego ojca i meza smiac mi.sie z niego chcialo d k tej pory bo zdradza w pracy i nic nie wydalo sie.jeszcze

Gość gość
święta prawda nie ma wiernych mężczyzn, są tylko wyjątkowo naiwne kobiety nawet jak który jest wyjątkowo szpetny i żadna mu dobrowolnie nie da to pójdzie do burdelu

Gość prawi 124
każdy ? Mów za siebie

Gość gość
prawi 124 dziś jak zwykle najwięcej do powiedzenia w temacie o którym nie ma zielonego pojęcia jest upośledzony stary prawik na utrzymaniu mamusi :D :D :D

Gość gość
Nieprawda-nie każdy facet zdradzi! Zdradzają faceci którzy są nieszczęśliwi z partnerką/żoną iii osoby psychopatyczne które są bez uczuć. Jeśli ich związek z kobietą jest toksyczny,bez pożądania lub sie wypalił to WTEDY ZDRADZAJĄ. Ale istnieje sporo związków gdzie pary są zadowolone z seksu,kontaktów i wspólnego życia.:-D

Gość gość
Idac tym tropem to skoro kazdy zdradza, zony nie powinny miec oporow i tez korzystac z zycia.

Gość gość
Ale istnieje sporo związków gdzie pary są zadowolone z seksu,kontaktów i wspólnego życia. xxx masz rację, co wcale nie przeszkadza będącym w nich mężczyznom zdradzać swoich partnerek. bo tak... bo nowa kobieta jest ciekawsza niż ta znana od lat, choćby była miss wszechświata i robiła w łóżku bóg wie jakie cuda na kiju

Gość darkman33
Nieprawda. Ja nie zdradzam żony, chociaż ostatnio byłem w burdelu - jako kierowca zawiozłem dwóch kolegów. Grzecznie czekałem w środku dwie godziny jak wyjdą z pokoju. Obok były wolne dziewczyny które tylko czekały na klienta ale mi przez chwilę myśl nie przyszła by zdradzić żonę.

Gość gość
12:02 Człowieku, jeśli rzeczywiście byłeś tam tylko odwieźć kumpli, to nie rób już takiego głupstwa po raz drugi. Ktoś cię zobaczy, doniesie żonie i nie udowodnisz że tylko tam czekałes. Gdybym się dowiedziała że mój facet przekroczył próg burdelu, to byłoby to równoznaczne z końcem związku. Bo niby skąd miałabym pewność że on tam tylko grzecznie czekał?

Gość gość
gość dziś jeśli wierzysz w tę historyjkę to jesteś wyjątkowo głupia :D

Gość darkman33
Historia jest prawdziwa. wiem że trudno było by mi udowodnić, że będąc w burdelu nie korzystałem z usług, dlatego zabezpieczyłem się w ten sposób, że nagrałem rozmowę po całym wydarzeniu, z której jednoznacznie wynika, że mam czyste sumienie.