Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona Lukrecja

Dobra terapia dla partnerów

Polecane posty

Gość Zrozpaczona Lukrecja

Do kogo należy zgłosić się by poszukać pomocy dla ratowania związku. Jestem z moim partnerem od 8 lat, razem mieszkamy i razem projektowaliśmy przyszłość, więc i razem założyliśmy firmę, Okazało się, że wspólna praca i życie nas przerosło. Mój partner zrobił się nerwowy i zapał jego ostygł. Co zrobić, czy warto ratować związek? Do kogo się udać, bo nadal kocham partnera i nie wyobrażam sobie rozstania. Zależy mi na nim i wspólnym życiu

Gość gość
Do terapeuty, najlepiej pracującego w podejściu systemowym.

Gość Olena 4
Proponuję udać się do dobrego psychologa, terapeuty. Ja miałam podobną sytuację i skorzystałam z pomocy doświadczonej, ale bardzo ciepłej i życzliwej pani psycholog w Opolu, dr. I. Maślankowskiej. Ta pani bardzo otwarcie i szczerze rozmawiała z nami, potrafiła wyraznie wskazać kto i gdzie popełnia błędy i nad czym popracować, jakie zachowania wyeliminować. Konieczne też były terapie grupowe, na których potrafiliśmy otworzyć się i wyartykułować błędy. Polecam

Gość Irina K
Tak, tak dr. I. Maślankowska, to trafny wybór, polecam.Korzystałam z pomocy i terapii u pani Ireny, jestem bardzo zadowolona i doceniam wkład pracy oraz metody i psychotechniki scalające związek, wyzwalające uczucia i zmuszające do przewartościowania.

Gość Patrycja34
Rewelacyjna, skuteczna, empatyczna, doświadczona i zawsze gotowa nieść pomoc potrzebującym. Prowadzi w bardzo ciekawy sposób terapię grupową i indywidualną. Z problemami związanymi z relacjami świetnie na pewno sobie poradzi. Polecam

Gość dettaB
Polecam terapię systemową prowadzoną przez mgr I. Maślankowską w Opolu. Ja chodziłam do tej psychoterapeutki i uratowałam związek, na nowo odkryliśmy się, wzmocniliśmy nasze relacje.

Gość Walkowscy
Przed kilkoma laty chodziłam z moim mężem do pani Ireny. Mam z mężem bardzo miłe wspomnienia z kontaktów z panią psycholog i często wracamy do chwil spędzonych podczas sesji psychoterapeutycznych. Niewątpliwie na bardzo pomogła i to była na pewno skuteczna terapia bo nasz związek odżył na nowo i owocem jest kolejne dziecko. Teraz układa się wszystko inaczej, mądrzej i lepiej dzięki pani Irenie. Polecamy

Gość Team
Podejmując decyzję o psychoterapii dla par, najpierw próbowałam się dowiedzieć czy będzie konieczność razem uczestniczenia czy osobno? Bałam się usłyszeć w obecności psychologa o sobie przykrych rzeczy. Bardzo mi się spodobało jak pani psycholog Maślankowska, do której się zwróciłam zaproponowała najpierw psychoterapię indywidualną, a dopiero gdy byliśmy gotowi to wspólną. Na początku oczekiwałam wiele empatii od terapeutki i nie musiałam dzielić szczegółów z partnerem. Ta swoboda pracy nad sprawami bardzo mi się spodobała. Ponadto umiejętnośc***ani terapeutki takie jak uważne słuchanie, rozumienie i akceptacja sprzyjały szczeremu otwarciu i mówieniu wprost o oszustwach, zdradzie, używkach. Taki rodzaj terapii posłużył oczyszczeniu związku i pojednaniu.