Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miesce na parkingu dla kobiet w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Skąd ktoś wie ze faktycznie jesteśmy w ciazy? Powinnyśmy kłaść ksiazeczke za szyba czy jak?

Gość gość
To raczej dla kobiet które są w widocznej ciąży i potrzebują więcej miejsca, aby wysiąść z samochodu. Wiadomo, że nie ma potrzeby, aby stawała tam osoba w 6 tygodniu.

Gość gość
mie ma w przepisach czegos takiego jak miejsce dla kobiet w ciazy. to ze jakis sklep czy knajpa sobie takie namalowali to tylko uprzejmosc. i tak w domysle jest dla kobiet z duzym ciazowym brzuchem.

Gość gość
Pierwsze slysze. Sa miejsca na niepelnosprawnych i rodzin z dziecmi. A mieszkam w Krakowie

Gość gość
W Lublinie mamy przy centrach handlowych miejsca dla kobiet w ciąży przy samym wejściu, obok jest dla niepełnosprawnych, a trochę dalej dla rodzin z dziećmi. Te oznaczenia dla kobiet w ciąży to są namalowane kobiety z widocznym, dużym brzuchem. Ja zawsze korzystałam z 1 dzieckiem i niedlugo zacznę korzystać z 2, bo na razie mam mało widoczny brzuch.

Gość gość
9.6 to prawda. A jak jesteśmy z mężem to tez możemy parkować?

Gość gość
Kolo felcity czasami zaparkować w miarę blisko wejścia to graniczy się z cudem. Ja parkuje koło auchan od początku :D bo mi było wygodnie z zakupami. Ale dzisiaj tak się zaczęłam zastanawiać kto to i jak kontroluje. Pewnie tylko moje być spięcie pan z dużym brzuchem i jeszcze nie widocznym.

Gość gość
A wiecie może czy jak mam założone spodnie to mogę parkować z rodziną na miejscu dla rodzin? Bo tam jest Pani w sukience namalowana?

Gość gość
To jest jakaś kpina z tymi miejscami dla kobiet w ciąży . Te miejsca powinny byc TYLKO dla ludzi chorych , niepełnosprawnych .