Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałyście wczoraj w faktach co te bydlęta robiły dzieciom? Matka i jej fagas

Polecane posty

Gość gość

Jak gwałcił chłopców i bili ich i zmuszali do jedzenia surowego mięsa! Dlaczego tak jest? Biedne dzieci:-( 6 i 8 lat. Płakać mi się chce:-(

Gość gość
Konkubent i wszystko jasne.

Gość gość
Prawo powinno być zmienione, i po prostu praktyczne, tak by chronić już ofiary oraz by uniknąć następnych ofiar. Nie można być jezusem i nadstawiać drugi policzek, prawo nie może aż tak oglądać się na kościół, a etyka powinna być adekwatna do czynu. Stąd dla takich ludzi karą byłoby: 1.odebranie dzieci raz na zawsze, czyli wszelkie prawa do nich oraz brak możliwości domagania się alimentów od tychże dzieci na starość. 2. Przymusowa nie tylko wazektomia i podwiązanie jajników, ale w tym przypadku także kastracja (ucięcie pe/nisa) i wycięcie macicy. 3. Przymusowe leczenie farmakologiczne. 4. Więzienie do końca życia, a jeśli nie, to wolność z obrączką na nodze po odsiedzeniu kary, i na wolności przymusowe ciężkie prace społeczne, z minimalnym wynagrodzeniem aby tylko starczyłona kiepską wegetację, stała kontrola, nadzór, czyli ciągłe meldowanie się na kontrolne spotkania, tzw "odhaczenie się" u kuratora. 5. Pierwsza część kary więziennej, powinna być karą "ręka ze rękę", czyli kara tożsama z popełnionym czynem. A potem dopiero zwykłe choć surowe więzienie plus próby resocjalizacji.

Gość gość
może nie w 100% ale w większości muszę się zgodzić z poprzednią wypowiedzią

Gość gość
Ale nie obrażaj bydlat, ok? Tez zgodzę sie z przedmówca

Gość gość
Racja, niech będzie bestie.

Gość gość
Boże kochany!Faktycznie ,zwierzę nie krzywdzi tak swojego potomstwa.W tym przypadku to bym skazała ich na takie same tortury jakie oni wyrządzili dzieciom,a tak będą żryć iżyć za naszą kase do końca swoich dni i jeszcze będą ich chronić żeby inni więżniowie ich nie gnębili. Jeszcze matka pozwalała na to.Brak słów...

Gość gość
Prawo powinno być zmienione, i po prostu praktyczne, tak by chronić już ofiary oraz by uniknąć następnych ofiar. Nie można być jezusem i nadstawiać drugi policzek, prawo nie może aż tak oglądać się na kościół, a etyka powinna być adekwatna do czynu. Stąd dla takich ludzi karą byłoby: ok, tylko sama znam przypadki kobiet, które przy rozwodzie oskarzały męża o molestowanie dzieci, po to zeby mu dopiec. A raz sie spotkałam z przypadkiem kiedy nastolatka tak próbowała załatwić tatusia, bo tatuś wymagał zeby sie uczyła a nie latała do chłopaka. I z zemsty fałszywie go oskarzyła. Nawet nie wiesz jak trudno udowodnić ze nie jesteś winny w takim przypadku i jak to rozwala zycie. A teraz niech będzie pomyłka sadowa i np wytna ci ptaka z okolicami i dostaniesz dozywocie..... Co z tego, ze po roku zostaniesz uniewinniony skoro będziesz szczał przez rurkę Ludzie krzywdzacy tak dzieci sa potworami i należy im się kara, ale pamiętaj, ze to akurat rodzaj przestępstwa w który łatwo kogoś wmanipulować - były i takie przypadki, że mamusia tak dziecku tłukła do głowy ze tatuś to zboczeniec ze dziecko tak zeznawało

Gość gość
Facet jakiś świr zbokol sadysta i pedofil w jednym, ale matka??? Ja powinni ukarać na pierwszym miejscu!!! Poświęcić własne dzieci byle by tylko mieć faceta, widząc takie przypadki jestem za by dzieci z automatu po rozstaniu zostawały z ojcem! Facet nie pozwoli skrzywdzić swojego dziecka w imię miłości

Gość gość
Faktycznie ,zwierzę nie krzywdzi tak swojego potomstwa. przypominam ze niektóre gatunki potrafia zjeść swoje młode, albo zagryźć

Gość gość
a poza tym kastracja męska nie polega na obcinaniu penisa tylko pozbawieniu gonad

Gość gość
Zwierzęta zagryzaja swoje młode gdy jest głód i tak by nie przeżyły, ewentualnie samiec zagryza samce by nie mieć w przyszłości konkurencji, ale nie maltretują ich latami

Gość gość
Facet nie pozwoli skrzywdzić swojego dziecka w imię miłości serio? po smierci zony jciec mojej kolezanki znalazł nowa zonę, która nie dość ze okradła dziewczynę ze wszystkiego, nawet pamiątek po matce, to za cicha zgoda ojca wywaliła ja na bruk w 18 urodziny, bez kasy i z jedna walizką, bo nie będzie cudzego bachora tolerować

Gość gość
Zwierzęta zagryzaja swoje młode gdy jest głód i tak by nie przeżyły, ewentualnie samiec zagryza samce by nie mieć w przyszłości konkurencji, ale nie maltretują ich latam no bo nie będą sie piertolić z nimi tyle czasu

Gość gość
gość dziś Masz racje. Ale ja piszę o przypadkach, gdzie wina jest ewidentna, gdzie np ktoś coś nagrał, albo sami przestępcy to nagrali, co częstym zjawiskiem jest u zwyrodnialców, pedofilów itd. Wiem, że wówczas gdzie jest wątpliwość nie dałoby się wprowadzić takich kar. Choć może kiedyś będziemy dysponować taką technologią ktora będzie lepsza od obecnego wariografu, czy "pigułki prawdy", choć ta nie jest potwierdzonaci przypisuje się jej zastosowanie tajnym służbom, bo może gdyby była to jakim problemem byłoby ją stosować w trakcie przesłuchania?

Gość gość
Samica każdego gatunku jak już chowa młode będzie walczyć do upadłego z owiele większym przeciwnikiem by je chronić, a nie na odwrót odda je na rzeź dla własnej przyjemności

Gość gość
Ale ja piszę o przypadkach, gdzie wina jest ewidentna, gdzie np ktoś coś nagrał, albo sami przestępcy to nagrali, ile masz takich przypadków? reszta to domysły , a tu zawsze jest ryzyko ze mozesz sie pomylic

Gość gość
Samica każdego gatunku jak już chowa młode będzie walczyć do upadłego z owiele większym przeciwnikiem by je chronić, a nie na odwrót odda je na rzeź dla własnej przyjemności to akurat bzdury, bo róznie bywa. Za duzo stereotypów, za mało wiedzy. Tyle ze faktycznie zwierzęta nie czerpia z tego przyjemności.

Gość gość
Istnieje duża różnica między wywaleniem dorosłej kobiety z domu i zabieraniem jej rzeczy a okrucieństwem i gwałtami. Ty nie widzisz? Stawiasz znak równości? byle udowodnić że facet jest gorszy. Nie znam ani jednego samotnego ojca który olewa dziecko bo znalazł lalunię za to znam wiele kobiet które może nie maltretują ale olewają dzieci by się przypodobać jakiemuś frajerowi

Widziałem i mnie to przeraża. Nazwijcie mnie psychopata ale jestem za bardziej liberalnym prawem opartym nie na paragrafach a na ludzkim poczuciu sprawiedliwości ale gwałciciele i... Zwierzęta tacy jak on lamia prawa człowieka czyli prawa człowieka nie powinny ich chronić. Nie mowie o karze śmierci a o starodawnych kajdanach i kilofach. Taki siedzi w celi, utrzymujemy go a tak nie powinno być. Powinien ciężko pracować przez dluuuugie lata. Chociaż osobiście z chęcią ja bym go dopadł...

Gość gość
W takich przypadkach powinno się zawieszać wszelkie konwencję i używać średniowiecznych kar z transmisja na żywo w tv. Łamanie kolem, wbijanie na pal itd napewno uchroniło by to niejedno dziecko przed oprawcą , a tak to debile maltretują dzieci i co najwyżej spędza kilka lat w ciepłej celi.

Gość gość
Oby im w więzieniu dali popalić... Bo może sądy nie są sprawiedliwe, ale w więzieniach nikt nie będzie ICH nadmiernie chronił

Gość gość
Ile to podpisać porozumienie z Putinem? Dać mu 10zl za dzień utrzymania więźnia on weźmie każda ilość.

Gość gość
14:50 Mylisz się, dostaną pojedyncza cele i będą chronieni

Nie bylem w pierdlu ale wiem ze tacy maja tam prze/epane i to bardzo Nie no średniowiecze sie skończylo. Łamanie kołem to przeżytek. Albo ciężka praca w kajdanach albo kulka.

Gość gość
Dać ich Putinowi, on znajdzie im rozkoszną cele na Syberii

Gość gość
Nie znam ani jednego samotnego ojca który olewa dziecko bo znalazł lalunię pieprzysz, ja znam, nowa pani w domu dzieciaki oddane do babci na zawsze

Gość gość
No to oddał do babci a nie patrzy jak przypala je konkubiną. Jest mnóstwo przypadków gdzie konkubent molestuje nastoletnia córkę a matka zamiast pomóc uważa że to jej wina i że chce jej odbić partnera.

Gość gość
Powiedzcie mi jak te dzieci będą żyć? Czy po czymś takim mogą być jeszcze szczęśliwe?