Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matka powiedziala ze jestem za glupia na studia..

Polecane posty

Gość gość
Moja matka tez tak mowila no i na studia nie poszlam... Jestem teraz ekspedientka:( nie daj sobie wmowic takich rzeczy ona sama ma kompleksy dlatego tak Ci mowi!!!

Gość gość
No ja też wysłuchiwałam, że na studia się na 100 procent nie dostanę, jak się dostałam, to, że mnie wyleją po miesiącu, a jak je skończyłam z wyróżnieniem, to że to nic wielkiego i teraz każdy ma studia. Najwięcej mieli do powiedzenia Ci, którzy nie skończyli żadnej szkoły, nawet średniej - podstawówkę, zawodówkę, w tym ojciec. Idź na studia i nie patrz na innych. Zawsze będą gadać, bo jak ktoś jest zakompleksionym nieudacznikiem to nic innego nie potrafi., tylko do*ierdalać innym, lepszym od siebie. Idziesz na studia i dbasz o swoją przyszłość, nikomu nic do tego. Dobrze radzę.

Gość gość
Powiedz jej ze kazdy debil teraz idzie na studia wiec na pewno sobie poradzisz :))

Gość gość
Daj spokój, na prywatnej uczelni wcale nie jest ciężko...Chyba Twoja mama nie wie co mowi

Gość gość
Twoja mama jest toksyczna. Po pierwsze nie sugeruj sie tym co mowi bo to nie musi byc prawda. Po drugie powiedz jej, ze to tylko jej opinia i Ty uwazasz inaczej. Po trzecie rob swoje i idz na kierunek jaki Cie interesuje. Ale pamietaj tez, ze w dzisiejszych czasach studia nie musza wcale oznaczać dobrze platnej pracy i nie sa czesto tak trudne jak to bywalo kiedys, wiec Twoja mama chyba przecenia ich wage.