Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogłoszenie typu Para szuka jego co sądzicie o czymś takim

Polecane posty

Gość gość

Ogłoszenie typu Para szuka jego co sądzicie o czymś takim bo dostałem odpowiedz od takich

Gość Teppic     No1
Wedle mojej orientacji to 80% ofert w necie to "para szuka pani" :D "Para szuka pana" jest dla mnie tak niespotykana, że jestem gotów wziąć to za mit.

Gość gość
no ale odpisali mi takicy. nie wiem, zdj podali, sprawdzilem, nie ma w google, ale sie zastanwaim czy to bezpieczne

Gość gość
jakiś krypto-gej, chce się dobrać do drugiego faceta pod pretekstem trójkąta, ot co :D

Gość Teppic   No1
To nigdy nie jest 100% bezpieczne, misiu :D Decydując się na granie w grę, godzisz się na jej warunki. A warunki są takie, że równie dobrze mogą w*****ać cię rurą od odkurzacza, nalać do niej kwasu i porzucić cię w lecie. Jak moja kochanka jechała do mnie pierwszy raz, sam jej powiedziałem, żeby nigdy tego tak nie rozgrywała z innymi ludźmi. Przyjechała z sąsiedniego miasta, niepełnoletnia, na obcym terenie, do człowieka, którego widziała tylko w necie. Przez 1,5 roku spotykaliśmy się i było świetnie :D Ale do rzeczy. Chodzi mi o to, że... nie wiesz tego. Ryzyko jest zawsze a jedynym, co cię przed nim ochroni, jest twoja własna spostrzegawczość i zapobiegliwość. Swojej absztyfikantce poradziłem, żeby brała dane osobowe osoby, do której jedzie, i podała je przyjaciółce.