Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malika_27

Brak sił u zdrowej 3 latki prośba o rade

Polecane posty

Jest mama 3 letniej Hanii. Od zawsze Hania była bardzo energiczna, mało spała i wszędzie było jej pełno. Nagle po powrocie z przedszkola powiedziała że boli ja brzuch i poszła wcześniej spać. W weekend rano dużo energi a potem zaczęły się wymioty przez dwa dni po wszystkim co wypiła i zjadła. Zero gorączki i zero biegunki. Mówiła tylko że boli ja co jakiś czas brzuch. Trafiliśmy do szpitala i przez 4 dni wykonano jej każde możliwe badania które nie wykazały nic - były idealne. Czasami tylko goraczkowala. Wyszliśmy do domu. Tego samego dnia już nic nie jadła i trochę piła, poszła spać. Następnego dnia pełno energi i nagle ok 12/13 opadła z sił i poszła spać. Spała już do następnego dnia rano. I powtórka rano energia, je i pije a potem o tej samej porze jakby ktoś ją wyłączył. Nagły brak energii, potrafi np. Leżeć i patrzeć w okno. Ogólnie nagle baaardzo smilutnieje. Czasami przejawia duża agresja do nas i nie pozwala się dotknąć ani pogłaskać. Ona tak funkcjonuje już kolejny dzień a my nie wiemy co jej jest. Proszę o poradę

Gość gość
idz z nia do psychologa

Gość gość
Na moje oko ktoś jej zrobił, albo robi, jakąś krzywdę. Może dzieci w przedszkolu jej dokuczają, może opiekunka jest dla niej niemiła. Sami musicie wytypować potencjalnych winowajców.

Gość gość
Mam nadzieję, że Hani nic nie będzie, ale to co piszesz jest bardzo niepokojące. Czy mała miała badanie kału? Mój syn, kiedy był mały, złapał glistę. Dokładnie już nie pamiętam objawów, ale ból brzucha w II połowie dnia, pogorszenie nastroju i senność miał.

Gość gość
Miała usg brzucha, jakiś tomograf głowy?

Gość gość
Kał ok, badania krwi ok, rtg plus i usg brzucha także, gazometria i inne badania krwi ok

Gość gość
Spadek cukru ? Dużo zdrówka

Gość gość
Skonsultuj z lekarzem. Może lecz nie musi być to oznaka jakiejś choroby... Nie chciałabym straszyć, no ale.

Gość gość
Może badanie krwi na głowie byłoby wiarygodniejsze niż kału?

Gość gość
Mi to wyglada na bol brzucha spowodowany stresem. Ucieka w sen przez stres. Idz z nia do psychologa albo sprobujcie porozmawiac. Wydaje mi sie ze to jest spowodowane szkolą i problemem z nia zwiazanym