Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gościówka1223

Dlaczego tak często przechodzę kontrolę celną na lotnisku?

Polecane posty

Gość gościówka1223

Cześć, chciałam zapytać zupełnie z ciekawości, jaki jest system wybierania osób do kontroli celnej po przylocie do polski. Chodzi mi o moment kiedy po odbiorze bagażu przechodzi się przez strefę „nic do oclenia” i tam pan bądź pani wyławiają pojedyncze osoby do prześwietlenia bagażu, otwarcia walizki i zadania pytań. Pytam, bo zdarzyło mi się to trzy razy pod rząd! Za każdym razem wracałam z innego kraju z poza Unii, za każdym razem musiałam pokazać paszport, prześwietlić i otworzyć bagaż, pan przeszukiwał go i zadawał różne pytania. Pierwsze dwa razy nie miałam nic co byłoby problemem, za trzecim razem miałam próżniowo zapakowane Ok 100g mięsa spoza Unii, co jak się okazało jest niedozwolone. I to tyle. Dlatego zastanawiam się czy to zupełny przypadek ze akurat na mnie pada, czy w jakis sposób byłam podejrzana? Za każdym razem raczej zachowywałam się normalnie bo wiedziałam ze nic strasznego nie ma w moim bagażu a mimo to, zwłaszcza za ostatnim razem miałam wrażenie ze pan juz czekał na mnie i wiedział ze dokładnie mnie wyłowi z tłumu osób z którymi akurat przypadkowo przechodziłam. Czy ktos wie jak to działa? Jestem bardzo ciekawa. Ach dodam ze mam 24 lata i wyglądam jak typowa Polka, blond włosy, jasna karnacja, szczupła budowa ciała, wiec nic nadzwyczajnego.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować