Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieodpowiedzialny

Jestem naiwnym idiotą

Polecane posty

Gość gość
Nieodpowiedzialny. To prawda.Szpaczek deklaruje sie jako heteryk a jest panienką z okienka z ptaszkiem w środku.Muszę przyznać,że media umieją dobrze wyszkolić ludzi w nauczeniu sie zachowania w sposób elegancki,taktowny i z klasą.Michał nauczył sie wypowiadać i panować nad emocjami i robi to perfekcyjnie - no ale to wszystko jest wyuczone.XD

Gość gość
TY myslales ze jest tu ktos normalny?

Gość gość
Po co? Masz normalne zycie i dziewczyne to go tu nie marnuj.

Gość gość
Nieodpowiedzialny. a dlaczego szpak ma nie śpiewać?

Masz jakieś podstawy, żeby twierdzić, że Szpak powinien przestać spiewać?

Aha:D Tyle, ze to żaden argument:D Nikt ci nie każe go słuchać.

Gość gość
szpak może przestac spiewać tylkow przypadku kiedy zagapi sie jak szpak w peesde

Gość gość
wiem to bo jak sie gapie w peesde to też mi głos odbiera

Gość gość
najczęsciej opada mi szczena i podnosi sie co innego.

Gość gość
czytałem na portalach (również gejowskich),że ludzie są źli na szpaka,bo podobno szpak zadeklarował sie w telewizji jako heteryk a ma wygląd i zachowanie osoby trans. i to kłamstwo denerwuje ludzi,bo poseł biedroń potrafił sie przyznać i pani grodzka też a szpak kłamie. mi osobiście nie przeszkadza to kim czuje sie szpak bo to jego sprawa i jego życie, może kiedyś on sie przyzna XD

Nieodpowiedzialny dziś Ale zobaczycie że za kilka lat głos mu siadzie. > A ty co? jakis wróż:D? Równie dobrze mogłabym napisać, żeby discopolowcy nie śpiewali, bo ich nie lubię:D.

Na poważnie. Nie mam nic do tego jaki jest prywatnie ale szlag mnie trafia jak on buduje fejm nie na swojej twórczości na swojej odmienności i pokrzywdzeniu. Was tez to wkurza?

Gość gość
nie. na widok peesdy. to piękny widok.

Bo discopolowcy powinni:) Każdy słucha co lubi, nam się nie podoba ale innym tak. Możemy z tego żartować ale musimy uszanować twórczość. A szpak straci glos bo przesila struny głosowe. Będzie charczał jak stary fiat

Gość gość
Nieodpowiedzialny. masz racje,szpak już śpiewa z chrypą (podobno jest chwilowa moda na chrypkowaty głos), mnie wkurzają jego akcje charytatywne które robił dla dzieci i to samo robiła Doda. jestem przekonany że oni to robią POD PUBLIKE, jak nie byli piosenkarzami to jakoś nie pomagali chorym dzieciom a jak teraz mają ku*pę szmalu to próbują to wykorzystać w ten sposób że niby dają ta kasę na dzieci a to jest taka sztuczka,bo oni doskonale wiedzą,że akcjami charytatywnymi zdobywają sobie więcej idoli XD

Gość gość
piertolic dode....szpaka do gazu

Tak, pod publikę. Szpak jest mistrzem robienia pod publikę wszystkiego. Zobacz z nim wywiady, jego występy w telewizji. Wieczne gada o tym jak w życiu mial źle. Wiele gwiazd miało zle, wiele pomaga i sie nie obnoszą jak szpak ze swoimi przeżyciami i odmiennością. Może nawet to normalny facet który tak "pajacując" nabija sobie fame

Gość gość
Nieodpowiedzialny. to prawda,szpak gada o przeszłości bo to działa na ludzi - zwłaszcza na te święto*jebliwe babcie chodzące do kościółka XD mnie on wkurza bo małpuje styl Conchity i Conchita napisała do niego list z oburzeniem,ale on to olał i dalej jest NIĄ i na ,,jej'' wizerunku zarabia XD

Gość gość
wczoraj K____r___w___a