Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sąsiadka przeżywa orgazmy za ścianą a mnie to wkurza co robić

Polecane posty

Gość gość

:-D

Gość gość
broken,nawet zatyczki do uszu słabo pomagają,a nie chce puszczać muzyki na full bo za drugą ścianą mieszka starsza osoba i ona też ma pewnie dość tej jękliwej sąsiadki,tą babe chyba podnieca że ludzie ją słyszą ,tak mi sie wydaje, jutro ide po lepsze stopery XD

Gość gość
ja tu z nikim nie gadam - ten blok jest pełen indywidualistów od siedmiu boleści :-D

Gość gość
Poszła bym i zwróciła uwage skoro sie wydziera.Przecież lokatorzy mają prawo mieć spokój.

Gość gość
młot udarowy pod łóżkiem, jak zaczyna jęczeć przykładasz do ściany deskę i młotem w tę deskę, ma to pewną wadę, całą klatka się obudzi, ale co tam, ty i tak nie śpisz.

prosta sprawa. Jak to indywidum będzie mordę darło, to zapukaj do ich drzwi i prosto im powiedz że mieszkają w bloku i ty sobie nieżyczysz wysłuchiwania tego.

Gość sąsiadka z bloku
Jestem głośna to fakt ale przy dobrym powtarzam dobrym orgaźmie nie da się być cicho. A że ty sobie nie życzysz to już ci odpowiadam to nie jest koncert życzeń

Gość gość
ja mam każdego dnia z cudownym hiszpanem

Gość gość69
jak to co niech i twój chłop postara się z twoim orgazmem, a jak nie wołaj sąsiada jak taki dobry:)

biedaki się rzna i jecza w blokach, jak zwierzęta. jak chcecie halasowac a nie macie domu to idzcie kvrwa do lasu się p******ic :D🖐️

Gość gość
Do 15.18 To wyp/ier/dalaj na wieś do domku jednorodzinnego a dopóki mieszkasz w bloku - morda w kubeł

Gość gość
Wiedziałam , że jak tu wejdę to się posmieje :D moi sąsiedzi z kolei ciągle się kłócą, babka krzyczy na męża, przydaloby się porządnie ją w*****ać, żeby miała taki orgazm to może przestałaby szczekać.

Gość gość
dołącz się

Gość gość
To jest mało prawdopodobne. Raczej sąsiadka ta ma problemy z bezdechem, co występuje po niektórych lekach. Podczas snu takie osobybuczą, muczą dość wysokim głosem (nie przypomina to chrapania), jest to szybkie i krótkie i trochę przypomina nieprzyzwoite dźwięki, zwłaszcza jak ktoś nie wie o takich przypadłościach i ma bujną wyobraźnię.

Gość gość
to akurat nie smieszne. też miałam taką sąsiadkę, budziła mnie i 3 razy w nocy, zwięrzęta p********e

Gość gość
"Jestem głośna to fakt ale przy dobrym powtarzam dobrym orgaźmie nie da się być cicho" x Pier/dolenie.

Gość gość
knebel w morde i jazda

Gość sąsiadka z bloku
Tylko, że knebel mnie nie kręci !

Gość gość
mandat i sąd grodzki tobą zakręci jak nie knebel :D

Gość gość
kochani,ja w tym bloku z nikim nie gadam bo stronie od takich ,,sąsiedzkich rodzinności'' / w poprzednim mieszkaniu miałem piekiełko właśnie z powodu takich rodzinności - było pożyczanie kasy na wieczne oddawanie,plotki,wrzaski,dogaduszki itp. dlatego tu jestem anonimowy i nie mam śmiałości iść z pretensjami do jęczącej sąsiadki, kupiłem dobre stopery na uszy,może to coś pomoże hehe

Gość sąsiadka z bloku
Jak ktoś nie ma z kim to podsłuchuje i zazdrości

Gość gość
Ściany w blokach są tak cienkie że nie trzeba podsłuchiwać aby słyszeć drącą mordę sąsiadkę. Ja na początku napisałam do administracji, potem poinformowałam dzielnicowego a jak nadal będzie zakłócać nocny odpoczynek to będę wzywać policję.

Gość gość
20.23.coś w tym jest,bo nie mam kochanka a jestem panią trans (facet czujący sie kobieta jak Grodzka). a ta sąsiadka chyba robi mi na złość,bo ja nie chce tu w bloku z nikim gadać z powodu mojej inności - boje sie prześladowań, raz pukała do mnie to jej nie otworzyłem bo ja sie obawiam gadać z ludźmi,naprawde i może ona tak piszczy ,,złośliwie''bo ludzie są różni XD

Gość gość
idź i dzwoń do drzwi w czasie jak się wydziera, może coś pomoże ? albo wyślij list do nich.

Gość gość
20.47. dziękuje za rade ale nie dam rady do niej zapukać. ta kobieta jest hałaśliwa w domu i na korytarzu też. codziennie słyszę jej wrzaski-ona już taka jest. dlatego tak przeżywa orgazmy z mężem lub robi mi na złość. nie chce z nią gadać bo ona nie ma znajomych i może sie mnie przyczepić jak rzep a ja nie chce z nią gadać i wtajemniczać ją w moje prywatne sprawy. sama wiesz jak sąsiedzi potrafią wyciągać informacje od ludzi i tylko daj im palec to KONIEC. ja tu jestem mega anonimowy,nawet nikomu nie mówie dzień dobry bo nie chce kontaktu. chce mieć spokój a znajomych chce szukać poza miejscem gdzie mieszkam.XD

Gość gość
używać w tym czasie wibratora jak się zajmiesz to ci nie będzie uwierać

Gość gość
21.09. a ty też nie odzywasz sie do żadnych ludzi i sąsiadów?

Gość gość
A WIESZ ŻE NIE I JEST OK.