Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suczka22

Żonaci przychodzą na seks :

Polecane posty

Gość Suczka22

Wy głupie kury, zasłaniające się dziećmi i niby pracą w domu co sobą reprezentujecie? Jak słucham tych facetów, to śmieję się razem z nimi zadbać o siebie nie potrafi, do pracy nie , bo dzieciaki 12 letnie wychowuje, nie potrafi sie ubrać, umalować, wysłowić, jedyna rozrywka to trudne sprawy, a te mamuśki na kafe piszą o cudownym małżeństwie, jeden podpatrzył , że ma zaczerniony nick, jego pseudożonka, aż się śmiał z tych wypocin

Gość Suczka22
Nie jesteście interesujące! Znajdźcie pracę, dajcie dzieciom odetchnąć, nie potrzebują maminej spódnicy :) żal mi was trochę:) wasi cudni mężowie bzyk/a/ją na boku moje boskie ciałko :)

Gość gość
a ty co sobą reprezentujesz? pochwal się tu nam, bo pękamy z ciekawości i juz od razu z zazdrości :)

Gość Suczka22
Mam cudownych rodziców, którzy zadbali o mnie :) dostałam mieszkanie, firmę odziedziczę, bo mam ZARADNYCH rodziców :) i baardzo duże powodzenie :) i tak nie uwierzycie plujące jadem kurki, obiad dla pana i władcy naszykowany? Może wylazłyście z brudnego wyrka? :D czy kiśniecie upchane w kawalerkach? Ciekawa jestem, a co, ile tu fajtłap życiowych się zebrało? :)

Gość gość
Suczka22. Siedzę w domu: w apartamencie w centrum miasta i szczerze mam bekę z takich łatwych dzfffeczek jak ty! :D niech sobie roochaa takie łatwe cos jak ty, poor**** i mu sie znudzi. A ja mam wspaniale życie o którym możesz jedynie pomarzyć. P.S. Spełniam sie zawodowo i jestem szczęśliwym człowiekiem :)

Gość gość
Suczka22 to moze i dostała od rodziców rzeczy materialne, ale miłości i normalnych wartości na pewno nie. Wyrosła na cofnięta w rozwoju dziewuche, która musi dawać dooooy komukolwiek, żeby sobie udowodnić swoją wątpliwa atrakcyjność. Żal mi ciebie marna dziewojo. Wartościowa kobieta nie musi sie puszczać, żeby znać swoją wartość- wręcz przeciwnie :)

Gość gość
:D