Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostałam mieszkanie

Polecane posty

Gość gość

Jestem szczęśliwa, że mam tak cudownych i zaradnych rodziców :) kupili mi 3 pokojowe mieszkanie jestem im bardzo wdzieczna, nie muszę bujać się na wynajmowanych mieszkaniach :) znajoma z 3 dzieci mieszkająca w kawalerce aż zzieleniała. Fuczała, że jak to, powinnam odmówić, że trzeba radzić sobie samemu. Ale co poradzę, że nie myślała o pracy tylko o dzieciach? Nie poradzę że rodzice ją gołą w świat wypuścili. Powiedziałam jej, Niech zadba o dzieci, aby zapewnić im byt, wykształcenie, to mnie zwyzywała.

Gość gość
No to pora zeby ci zaludnić to mieszkanie,daj adres juz myje jajca;-)

Gość gość
Ale się chwalisz, doprawdy żal. Ja już w dniu narodzin miałam zapewnioną przyszłość do samiuśkiej śmierci, na moje 3 urodziny dziadek przepisał na mnie dwa mieszkania w kamienicy należącej do mojej rodziny już ponad sto lat. Mam nadzieję, że twoje nędzne trzy pokoiki trafi szlag, zaleją cię sąsiedzi, będzie zwarcie i się spali (oczywiście tylko twoje, bo sąsiadów żal), jak jesteś taka życzliwa i wyżej sr@sz, niż d.pę masz. A może okaże się, że taka tępa ciućma będzie bezpłodna i rodzice nie doczekają się wnuków, co by zapełniły mieszkanie darowane córci za młodu. Tego ci życzy dziedziczka kamienicy i rodzinnych firm, dziecko szczęścia, jaśnie pani.

Gość gość
Ojej, naprawdę? Żeby twojej kamieniczki nie zalało, ale wszystkiego dobrego, nie lubię życzyć źle :) to, że odziedziczę firmę to też nie mam czym się chwalić, no nie? :) zdrówka dla rodziny :)

Gość gość
Masz się czym chwalić. Uważasz się za taką zaradną osobę? Przecież to starzy kupili Ci to mieszkanie, żadna w tym Twoja zasługa. Ja na swoje mieszkanie SAM zarobiłem.

Gość gość
I super, gratuluje. Zawsze fajnie dostać prezent , szczególnie mieszkanie własne to już często marzenie dla wielu.

Gość gość
Tez dostalam mieszkanie, w spadku. Zamierzam je zostawic dla dziecka, my z mezem dalej splacamy kredyt i tyle. Dorabiamy sie sami od zera, wiec chcielibysmy chociaz dzieciom zapewnic lepszy start.