Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość4578

Mój chłopak już się mną nie interesuje

Polecane posty

Gość gość4578

Hej, co myślicie o tej sytuacji? Jestem z chłopakiem ponad 3 lata. On ma 25 ja 20 lat. Mieszkamy oddzielnie. Studiuję w mieście o 50 km oddalonego od jego miejscowości. Przyjeżdża do mnie tylko w piątki na noc. Nie chce zostawać ze mną na weekendy (chociaż to moje prywatne mieszkanie a raczej rodziców). Nigdy też nie przyjeżdża w środku tygodnia. Nigdy nie miał zwyczaju do mnie dzwonić, pytać co robię, jak się czuję, więc trudno to mu teraz narzucić. Denerwuje mnie też to, że byłam u niego w ciągu tych lat może 5 razy w domu (tłumaczy, że nie lubi swojej rodziny, a ja nic złego w niej nie widzę) ; gdy widzimy się np. w sobotę, to w niedziele woli ćwiczyć i położyć się wcześniej spać ; już przestał mnie zapraszać gdziekolwiek, do kina itd., nie wychodzimy, nie bawimy się. Boję się, że nie traktuje mnie poważne a ja mam powoli dość, czuję, że nie mam chłopaka. OCZYWIŚCIE BYŁO MILION ROZMÓW, PRÓŚB - NIC SIĘ NIE ZMIENIA smutas.gif

Gość gość
Przeciez on Cie nie kocha wgl. Ja mam mniej lat od Ciebie i mieszkam z chlopakiem od roku :-) oboje nie wyobrazamy sobie chocby tygodniowej rozlaki ;-)