Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studentka50

materialy na dach

Polecane posty

Gość Darekks
Myślę, że możesz znaleźć dobrej jakości materiały na dach w ofercie Braas, gdzie są nie tylko dachówki ale również blachodachówki i wszystkie potrzebne akcesoria dachowe oraz izolacje.

Gość Adam Nowakowski
Jeśli będziesz potrzebował solidnych, specjalistycznych wkrętów to tutaj można takie znaleźć https://balticfasteners.pl/#offer Dach to nie tylko samo pokrycie, wszystkie materiały są bardzo ważne i mają swój udział w efekcie końcowym.

Gość inesska33
Profesjonalne akcesoria dachowe tj. sklep stworzony z myślą o dekarzach to z pewnością https://eblachy.pl/ wielokrotnie składałem tutaj zamówienie i otrzymywałem wszystko zgodnie z planem. Do niczego się nie mogę przyczepić, bo wszystko tak jak powinno być łącznie z wysyłką.

Gość dswe

Wszystkim osobom, które rozglądają się za materiałami budowlanymi niezbędnymi do budowy dachu polecam zgłosić się do firmy www.serwisdach.com.pl Jest to skład materiałów do budowy dachu, który znajduje się w Szczecinie.

Gość Edward

jesli chcesz spoko narzedzia to w dachdecker są tanie i na pewno będziesz miał na klika długich lat

Gość gość

Jeżeli mieszkacie w okolicach Warszawy to polecam wam zapoznać się z ofertą firmy www.top-dach.com.pl Od nich zakupicie pokrycia dachowe w całkiem niezłych cenach. Firma ta świadczy też profesjonalne usługi dekarskie.

Gość felek

My wybraliśmy blachodachówkę ze względu na cenę no i jak postawicie na dobrego producenta to blachodachówka długo wam posłuży, zresztą ocynkowana stal jest trwała. U nas jest BalexMetal od www.zajkowska.com.pl  Zajkowska z Białegostoku specjalizuje się w wyrobach hutniczych i ceny mają dobre. Jesteśmy zadowoleni z wyboru, materiał jest solidny no i nie wykosztowaliśmy się.