Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna bez perspektyw.

Polecane posty

Gość gość

Witajcie mam 28 lat, mam depresje i nie widze sensu mojego dalszego zycia. Niby mam studia stałą pracę oczywiście za grosze owszem dorabiam po godzinach bo inaczej bym nie przeżyła ale juz nie mam sił. Od dziecka byłam ta gorsza moi rodzice są biedni nie mamy nawet normalnych warunków ja charuje i wyciągam te ponad 5 tys na mc wydaje sie duzo ale jak sie startuje od zera to ile by nie zarabial to bedzie mało bo przeciez inni juz np mana mieszkanie a ty nawet nie masz jeszcze na wkład własny... nie mam juz ochoty tak zyc

Gość gość
moze pozwij rodziców o alimenty?

Gość gość
tez mam depresje. Podziwiam, ze dajesz rade harowac. Jestes silna. Szanuj sie i zwroc na siebie uwage bo nikogo nie obchodzimy poza nami samymi.

Gość gość
Nie Ty jedna w tym wieku nie masz mieszkania ;-) to normalne

Gość gość
Moi rodzice sa dobrzy tylko im sie zycie nie ulozyło nie mam serca ich zostawic. Najbardziej mnie przybija jak widze moją schorowaną mamę, ktora żyje jak bezdomna. Mama nie ma pracy zyje z małego gospidarstwa gdzie musi harowac by starczyło na chleb w domu nie ma ogrzewania ani łazienki. Pomagam jak moge ale wszystko sie sypie ... a cholerni fachowcy nie chca nawet przyjsc i nic poprawic piec do centralnego stoi juz pol roku i juz 3 hydraulik mi odmowił...