Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do matek , które sprzedają ubranka wyglądające jak szmaty ...

Polecane posty

Gość gość

do podłogi . Dziewczyno , jeśli chcesz wypchnąć zniszczone ubrania po dziecku , obrabiasz zdjęcia i kłamiesz , że to stan bdb czy ubrane raz a wysyłasz szmaty pomechacone , rozciągnięte wprost zdjęte z tyłka dziecka po całym dniu i jeszcze brudne na dodatek to wiedz , ze długo na tym nie zajedziesz !!! Kobiety , prać nie umiecie że stan bdb po 2 wkładach do pralki to jest porozciągany , pomechacony materiał ??? Nauczcie się !! u mnie ubrania wyglądają dobrze nawet z pepco po 2 miesiącach noszenia . Jak masz ubrania na " po podwórku , w pole " to nie sprzedawaj w stanie bdb tylko oddaj albo opisz , ze sa w takim stanie !! Kolejne paczki z allegro brudne , porozciągane , pomechacone i k***a stan bdb , nigdy więcej ...... Może coś do Was w końcu trafi , ja już nigdy więcej nie kupię nic używanego choć sama mam ubrania po dziecku w super stanie . Link jak prać by nie zniszczyć i nie musieć kłamać , że raz ubrane a tu szmaty gorzej jak najgorsze z lumpa . Dziękuję .... https://kobieta.onet.pl/dziecko/niemowle/jak-prac-ubranka-dzieciece/c0dln3

Gość gość
a po co kupujesz jakies uzywane łachy? zawsze sie dziwie kto tam kupuje te uzywane ubrania. jak sa wyprzedaze to ubranka doslownie za grosze mozna kupic. w h&m weszlam na wyprzedazy do sklepu, to oblowilam sie tak ze siatami stamtad wychodzilam, to samo reserved, 5 10 15 za doslownie grosze nakupilam ubranek na wyrost. jaki sens kupowac uzywane skoro nowe moge miec za 9,10,15,20zł?

Gość gość
Miej pretensja sama do siebie. Aha i idż do lumpa nastepnym razem i kup sobie parę szmat a dziecku w sklepie firmowym.

Gość gość
16:30 ????? Bo wiem jak moje wyglądają nawet po pół roku uzytkowania , niektóre raz ubrane lub nawet nie bo okazała się za mała

Gość gość
16:30 Dlaczego do siebie? Skoro baba wystawia i pisze ze bardzo dobry stan podczas gdy sprzedaje szmaty to chyba jej wina a ty się rzucasz do matki. Jesteście chore naprawdę.

Gość gość
Pewnie sama jest jedną z tych matek . Byle gowno sprzedać i się śmiać. Karma wraca..

Gość gość
Po czym wnosisz że robi to samo? I co ma karma z tym wspólnego której tak nieumiejetnie używacie na okrągło? My się tak na dzieciach skupiamy i ich beznadziejnym zachowaniu a tu trzeba szukać problemu u źródła...

Gość gość
Ja raz sie przejechalam na koszulkach z allegro. Tak strasznie mi sie podobaly, a roz 74 okazal sie 62. Wiecej nie zamowilam,n a olx czasem z odbiorem osobistym. Sama czasem cos wystawie ale za czekolade, bo wyrzucic szkoda, a za darmo maja wymagania z kosmosu.