Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość zimy! Dość mrozu! Jeszcze tydzień i KONIEC :D alleluja!!

Polecane posty

Gość gość

Pogoda długoterminowa mówi, że za ponad tydzień pomału przyjdzie wiosna! Ocieplenie :) Ogólnie marzec, potem Wielkanoc. Dzięki Ci Panie, bo jeszcze nigdy nie miałam tak dość zimna, chorób, czapek, szalikow i tego wszystkiego co się wiąże z tą porą roku!! Mam syna i jestem w ciąży. Czekam na ocieplenie jak na zbawienie! Ktoś ze mną?!

Gość gość
Ja! syn poltpora roku od miesiaca chory i nie wychodzimy

Gość gość
Tak, tak tak :) też widziałam, że przetrwać jeszcze wystarczy ten mróz i już bliżej niż dalej do wiosny, do ciepełka. Ptaszki będą śpiewać, pączki się rozwijać, będzie pachnieć wiosną!

Gość gość
Zima jak zima. Nawet nie było u mnie minus 20, a bywało parę lat temu i po minus 25. Jest zima jest zimno. W końcu luty, a astronomiczna zima trwa do 21 marca.

Gość gość
właśnie, jest jeszcze zima, luty więc powinno być zimno. I tak nie jest tragicznie, kiedyś bywały mrozy po - 30 C. Nie jest aż tak strasznie zimno. Wielkie mi mecyje.

Gość gość
a tobie ta ciąża walnęła na łeb, że zaczynasz się w internecie modlić

Gość gość
zanim będzie ciepło to tak z półtora miesiąca zlezie. marzec też jest dziwny pod względem temperatury . a w kwiecień jest przeplatany. Dopiero pod koniec kwietnia zrobi się porządne ciepło.

Gość gość
Hhahahhaha Nasze kafeterianki nawet w tak pozytywnym temacie znajdą NEGATYWY. Także nie myśl sobie autorko, bo tu już synoptyk oznajmił Ci, że jeszcze 2mce, pod koniec kwietnia :D hahahh

Gość gość
a wuj to kogoś obchodzi, że ty masz dosyć zimy

Gość gość
gość dziś Zima jak zima. Nawet nie było u mnie minus 20, a bywało parę lat temu i po minus 25. Jest zima jest zimno. W końcu luty, a astronomiczna zima trwa do 21 marca XXXXXXXXXXXX Akurat astronomiczna zima kończy się dziś, od jutra astronomiczna wiosna. Kalendarzowa przychodzi 21 marca.

Gość gość
ja uwielbiam zime. Uwielbiam te temperatury i jak dla mnie jeszcze ze dwa miesiace mogloby pobyc zimno. A najlepiej jakby bylo z minus 20.

Gość gość
Ja tez w ciazy i mam przeziebionego syna. Tez odliczam do wiosny bo na wiosne mam termin. A Ty na kiedy masz termin?

Gość gość
najpierw zachodzą w ciążę, rodzą dzieci a później tylko czekają aby urodzić i aby dzieci jak najszybciej urosły i poszły z domu aby mieć spokój, ja pitolę,

Gość gość
Ten mróz jest super!

Gość gość
Mam termin na maj

Gość gość
Uwielbiam mrozek, jak dla mnie może tak mrozic nawet caly rok