Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinawczekoladzie

Czy to normalne, że 25 letni facet gra w gry?

Polecane posty

Gość gość
Tak, normalne. Twoja mama powinna zrozumieć, że ludzie maja hobby. Moj mąż ma 37 lat i gra od ponad 20 lat. Kino i gry to jego pasja.

Gość malinawczekoladzie
Koniec konców nie dostałam odp na mój problem, proszę o rady.

Gość tośkaweśka
to nic złego, że gra w gry, jest to dla niego forma rozrywki, równie dobrze on może nie rozumieć, że Ty oglądasz seriale, po prostu dla Ciebie oglądanie seriali jest naturalne, a grania w gry nie rozumiesz, bo sama nie grasz. Mój mąż też gra, może nie do końca jest to moja pasja, ale czasem gramy wspólnie i widzę, że sprawia mu to przyjemność, gdy może mnie czegoś nauczyć, pokazać mi co robić w grze ;) Nawet powiedziałam mu o tej promce w media expert i wymienilismy stare ps4 na nowe pro, był mega szczęśliwy. Więc kobiety, trochę zrozumienia dla Waszych partnerów ;)

Gość gość
"wolny czas" to chyba samo przez się się rozumie że to jest JEGO wolny czas i nic ci do tego, jeśli tylko nie robi nic nielegalnego albo niemoralnego. Jak chce grać w gry to niech gra, jedni czytają, jedni oglądają filmy, on gra i co z tego, żaden powód do wstydu. W d..ach wam się poprzewracało polskie księżniczki.

Dziewczyny mój braciszek ma 35 lat i gra czasem w gry, z synem rozgrywa mecze :D nie to nie jest normalne ale dzięki temu można pozmywać w spokoju podłogi i nikt nie naciapie łażąc bez calu po całym domu :)

Gość gość
A co to jest za promocja? Jaka jest różnica w tych konsolach? Bo chciałam chłopakopwi moze an urodziny wymienić w sumie

Gość gość
Średnia wieku statystycznego gracza to 33-35 lat. Więc tak, to normalne, że 25latek gra w gry komputerowe.

Gość gość
mam ponad 25 lat i ostatnio wymienilem ps4 na ps4 pro w media expercie tylko dlatego, ze chcialem pograc w lepszej jakosci. wiec tak, to normalne. :D

Gość Pff Zenada
Ja mam 19 lat i też gram.Mam konto warte kilkanaście tysięcy złotych i stale inwestuje w nie kolejne pieniądze. A baby wgl są jakieś nudne...Nic tylko gazety,ploteczki w robocie nad kawką,gdzie są tańsze ziemniaki o 50 groszy.A jak już przylezie taka do domu,to biednemu facetowi na łeb wejdzie,bo ona musi na d***e siedzieć,bo jest "zmęczona".A ty zapier....aj , chłopie.

Gość gość
Lepiej niech gra niż np. ćpa.