Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z rejestracja do lekarza specjalisty

Polecane posty

Gość gość

To jest chore.Bylam z corka nie dawno na bilansie 6 latka.Corka ma wade postawy i lekarz dal skierowanie do lekarza.Sekw tym ze najblizszy szpital - gdzie jest rehabilitacja dziecieca miesci w miescie oddalonym od nas o 100km.Od tyg. dzwonie i albo zajety albo dziewk pik pik.Jak ja mam dziecko zarejestrowac?Specjalnie mam jechac tyle km?

Gość gość
Skierowanie masz raczej do poradni rehabilitacyjnej a nie do szpitala. Maila napisz.

Gość gość
Tak jak ktoś napisał zobacz czy na stronie nie ma email.Jakie to miasto.Niestety może być tak,że się wcale nie dodzwonisz.Jeżdżę od 14 lat po przychodniach i tak jest.

Gość gość
tak do poradni aporadnia miesci sie w szpitalu.Dzownilam nawet do sekretariatu z pytaniem czy moze numer zmienili.Numer jest dobry.Prosze dalej dzwonic.o chore zeby od ponad tyg. nie moc sie dodzwonic.

Gość gość
Tak to jest niestety. A probowalas w różnych godzinach dzwonić ? U mnie też do południa w przychodni nie podnoszą słuchawek ale zwykle po południu się udaje.

Gość gość
Czy aby na pewno nie ma nigdzie w nieco bliższej okolicy rehabilitanta dziecięcego? Jeśli tak to się nie dziwię, że nie można się dodzwonić.

Gość gość
do wlasnie nie ma. tak porafilam od 8 -14 dzownic. kilka dni pod rzad i nic.

Gość gość
Zadzwon do nfz. Powiedz ze wydzwaniasz i nic. Tylko nie wiem na co Ty liczysz. Mozesz czekac do roku na rehabilitacje a jak duze miasto to i wiecej. Lekarz dal Ci skierowanie do lekarza..Pediatra dal skierowanie od razu na rehabilitacje czy do ortopedy? I ortopeda na rehabilitacje? Pamietaj ze wade postawy mozesz sama skorygowac dziecku. W necie mnostwo filmikow. I masz zamiar tak przez dwa tygodnie albo i dluzej jezdzic te 100km? Moja corka miala wpisane w skierowaniu PILNE na rehabilitacje i dostalaby sie po roku. Peywatnie to zalatwilam.

Gość gość
Polecam serdecznie http://medorzel.pl/. To bardzo dobra poradnia, gdzie znajdziecie sumiennych i empatycznych lekarzy. Teraz chodzimy wraz z rodziną wyłącznie do nich, sa super. :)

Gość gość
A kaczor od razu ma rehabilitację.