Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy mąż wymienia cię na nowszy model a ty zostajesz sama z dziećmi

Polecane posty

Gość gość

a potem się zastanawiasz czy człowiek z którym żyłaś tyle lat był zawsze takim draniem. Jak się pogodzić ze zdradą? jak zacząć od nowa po 40? czy będę jeszcze szczęsliwa? :(

Gość gość
nie pierdziel sa ludzie ktorzy do poznej starosci są ze sobąszczęsliwi a twoja matka i ojciec co? maja kochankow czy nowe rodziny?:P

Gość gość
moi rodzice są razem już prawie 50 lat ale to moja rodzina sie rozpadla po zaledwie 15 latach

Gość gość
czy bedziesz szczesliwa to zalezy przede wszystkim od Ciebie samej. Moje malzenstwo rozpadlo sie po 16 latach- nie z powodu zdrady, choc kto tam wie...a dzis mam wrazenie ze to bylo wieki temu i doslownie prawie zapominam ze mialam inne zycie przed tym tu i teraz, ze mialam tego czlowieka za meza, Wyszlam ponownie za maz i juz 7 lat zlecialo. Jestem szczesliwa, wiele wysilku mnie kosztowalo to co osiagnelam ale nie zaluje. Kobieta po 40 to nie staruszka jak niektorym sie wydaje i czasem dopiero wtedy mozna zaczac zyc pelnia zycia

Gość gwoli wyjasnienia
Szczescie lezy w nas, a nie w otoczeniu, czy mezu. W momencie kiedy to zrozumiesz zaczniesz nowe zycie. Powodzenia!

Gość gość
alimenty porządne i niech s*******a

Gość gość
gość wczoraj a potem się zastanawiasz czy człowiek z którym żyłaś tyle lat był zawsze takim draniem. x Lepiej się zastanów, dlaczego zaniedbałaś męża do tego stopnia, że miał Cię dość. Przede wszystkim oceniaj i rozliczaj siebie samą.

Gość gość
Ludzie w dzisiejszych czasach poszukują głębszych doznań. Jeśli kobieta czy mężczyzna rezygnuje z dotychczasowego życia znaczy że coś się wypaliło, życie dla niego lub jej nie jest tym czego się oczekiwało. Dlatego ludzie zdradzali zdradzają i będą zdradzać. Życie człowieka to nie tylko praca dom rodzina ale poszukiwanie coraz to nowych doznań. A rozwój cywilizacyjny w obecnych czasach sprzyja poniekąd do takich zachowań.

Gość gość
Znajdziesz swoje szczęście, jestem tego pewna, tylko Ty sama musisz w to wierzyć. Zacząć na nowo nie jest łatwo, ale nie jest niemożliwe, a czas przyzwyczaja nas do sytuacji, więc daj sobie czasu i zacznij od nowa ;)

Gość gość
Mój znajomy zostawił żonę dla 6 lat starszej kobiety więc to nie chodzi chyba tylko o wygląd

Gość gość
Tylko w najgorszej patologii mąż wymienia żonę na nowszy model.

Gość gość
a dlaczego to y masz zostać z dziećmi? Mąż zabiera dzieci i wychowuje je z nowszym modelem. To jemu znudziło się małżeństwo, więc ponosi wszelkie konsekwencje rozpadu rodziny, a ty układasz sobie życie po rozwodzie.

Gość gość
12:24 debilka :D

Gość gość
Nie debilka a madra kobieta. On dal noge, a ona ma sama poniesc wszystkie koszty malzenstwa. Nedzne alimenty i wekendowy tatus co 2 tygodnie ma zrekompensowac spieprzone zycie? Gdyby wszystkie kobiety mialy takie myslenie, moze na co niektorych tatusiow splyneloby otrzezwienie. I nowa Kasia, czy Karolina juz by nie byla taka szczesliwa z tatusia z odzysku, jakby dzieciatka byly z jej nowym gogusiem w ich wspolnym gniazdku. Madra kobieta, co wypowiedziala te slowa. Elena

Gość gość
gość dziś x otóż to taki goguś jeden z drugim pomyślałaby zawczasu gdyby miał odejść od żony z dziećmi do wychowania :D już widzę jak łańcuszek niuniek ustawia się w kolejce do takiego adoratora:D i te bluzgi w stronę matki dzieci sypałyby się jak z rękawa co to za matka co oddała dzieci dla ojca?! wyrodna!! :D

Gość gość
"Wyrodna matka "to takie slowo - straszak, by samotne, opuszczone matki nie daj Boze wyslalyby dzieci z "milosnikiem" swiezynek. To te" swiezynki " jechalyby po tych wstretnych matkach, chcacych sie tuczyc na alimentach. A dlaczego nie oddac dzieci tatusiowi? No przeciez to ojciec, a nie obcy facet. Dzieciom glownie jest potrzebny ojciec, jako wzofzec. A mamusia niech wreszcie podniesie kwalifikacje, pojedzie na urlop, poczyta zalegle ksiazki. W weekend zabierze dzieci na lody, do zoo, czy do parku. Wreszcie zyc, jak czlowiek a nie kuchta domowa, praczka opierdzianych gaci. A nowa "swiezynka" przeciez marzy o potomkach swego nowego nabytku. PRAWDA? Elena

Gość gość
A mamusia niech wreszcie podniesie kwalifikacje, pojedzie na urlop, poczyta zalegle ksiazki. " x dodam: i sruga pannę przed adoratorami w koncu bedzie miala czas dla siebie i dla swego nowego wybranka. Nie obciążona dziećmi 24/24 :D kobieta podniesie kwalifikacje, co laczy sie z wyzszymi zarobkami zaplaci tatusiowi alimenty i tatus wtedy z nowa wybranka niech sie dwoja i troja, i w wydatkach, i w wychowaniu, i wolnym czasie dla siebie, i urlopie sam na sam, opiekunkach do dzieci :D

Gość gość
matka urodziła to niech chowa :D Poza tym zesrała by się gdyby miała płacić mężowi alimenty na dzieci :D

Gość gość
Dlaczego zesralaby sie. A ilez to ci tatusiowie placa? Ilu to komornik sciga? I ilu umawia sie , by na papierku byla minimalna, a pkd stolem kopertka? Da rade i mamusia alimentki zaplacic. Spokojnie. A mamusia wypoczeta wreszcie bedzie szczesliwa kobieta, ktora bardzo chetnie spedzi weekend na przyjemnosciach. Dzieci beda zachwycone, ze nie tylko mamusia wymaga, strofuje, nie daje tabletu, smarfon i chipsow. Ona wtedy bedzie cool. Bo bedzie luzakiem. Wreszcie, ku uciesze wszystkim, a glownie uszczesliwi "milosnika" sniezynek. Czyz sie myle? Elena

Gość gość
bo z czego kura domowa ma płacić? :D

Gość gość
Mogę napisać tylko o sobie. Nie jestem kura domowa ale nigdy bym nie zostawiła córki bo ja kocham i bez niej by mnie nie było. Dlatego jedyne czego chciałam podczas rozwodu to by dziecko mieszkało ze mną a to czy mam czas na zajęcia czy rozwój huj mnie obchodzi wiecie? Obchodzi mnie moje dziecko i marze by kiedyś znalazł się facet który nas pokocha a jak nie to zostanę sama gdy córką dorośnie wiem o tym. Takie życie. Gdybym zostawiła córkę ojcu a sama zaczęła bazować to nigdy bym sobie w twarz nie spojrzała

Gość gość
bo matka to matka, ojciec to tylko dawca plemników, może mieć wiele dzieci. A tylko matka kocha dziecko nieskończenie.

Gość gość
dlatego właśnie ci tatusiowie, którzy zmieniają modele gdy żona się znudzi są kłaka warci :D znudziła się żona, więc poświęci też własne dzieci dla kolejnej niuni ojcowska miłość-weekendowa, na odległość, jak najdalej od problemów i prozy życia im się przecież coś od życia należy :D

Gość gość
może mieć wiele dzieci. A tylko matka kocha dziecko nieskończenie." x a matka może mieć tylko jedno, dwoje dzieci od jednego partnera :D