Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

narzeczona prEspala sie z kolega z pracy

Polecane posty

Gość gość

No I niestety trafilo tez na mnie.. znam sie ze swoja Kobieta 8 lat ze szkoly (jedna klasa) zaczelismy byc ze soba po szkole, 4 lata jestesmy razem a za rok mielismy miec slub wszystko juz zamowione sala orkiestra fotograf itd.. od wrzesnia jezdze za granice, 3 tyg jestem tam I 2,5 tygodnia jedtem w domu.. wszystko zaczelo sie w styczniu, wrocilem na poczatku lutego do domu, dziwnie sie zachowywala wobec mnie tak jakby byla zla ze przyjechalem, pewnego wieczoru lezac u mnie na lozku miala schowane telefon I zauwazylem ze cos pisze.. schowala telefon polozyla go na bok pozniej zauwazylem smsa od jej kumpla z firmy 'oki' plakala ze toctylko pisanie nieznaczne ze mnie kocha E bezemnie nie moze zyc.. tydsien pozniej sprawdzilem programem do odzyskiwania smsow co tak na prawde sie stalo, nie czytalem wiekszosci bo balem sie ze mnie to zniszczy, wysylali sobie buziaki pisali sprosne rzeczy... przysiegala ze nic nie zaszlo tylko kilka razy sie wifzieli. . Wczoraj bedac A granica ja przycisnalem I przyznala sie ze poszla z nim do lozka, plakala non stop przez 3 godziny mowila ze sie zabije ze nie zasluguje na mnie ze jest skonczona d***** ze zyc jej sie z tym nie chce itd.. a ja mam pustke w soie, bardzo ja Kocham I nie wyobrazam sobie zycia bez niej kompletnie.. ona caly czas prosi o szanse ze wszystko zrobi zebym byl szczesliwy tylko zebym dal jej szanse.. ze chce miec ze mna dzieci slub ze tylko przy mnie moze byc szczesliwa, a I ten gostek rok temu zdradzal swoja zone (ma zone) I ona sie nim brzydzila.mowila co za szmaciarz p*****l... a sama to zrobila :) ktos cos mial podobna sytuacje? Da rade jakos z tego wyjsc? Wiem tylko jedno ze ten typek bedzie polamany

Gość gość
zieeeew :o

Gość gość
ty ja polam a nie tego typka