Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kawusek

Obiektywne opinie na temat pralek

Polecane posty

Gość Kawusek

Zakladam ten temat bo nie chce czytac opini na stronach sklepowych gdzie moze sprzedawcy wystawiaja opinie i gwiazdkuja produkty. Zastanawiam sie nad kupnem pralki najwazniejsze kryterium by miala nie wielka glebokosc,dobrze prala i plukala, wsad co najmniej 6kg. Zastanawiam sie nad Beko 6633BB. Ta pralka ma niklowana grzalke,silnik inwerterowy mala glebokosc i kosztuje okolo 1150zl. Druga pralka nad ktora sie zastawiam to amica z seri wasch dream ktora ma glebokosc 40.5 cm, a+++,bodajze 6 kg wsadu i tak jak beko krotkie programy co mi brakuje w tej amice to samej funkcji wirowania. W amicach podoba mi sie sam beben. Moze warto kupic od polskiego producenta i wesprzec nasza gospodarke?Czytam duzo opini na temat wszelkich marek i rowniez zdarzaja sie negatywne opinie na temat najslynniejszego Boscha czy Siemensa. Jezeli macie propozycje to mozecie zaproponowac inne modele najwazniejsze by miala te cechy co pisalem powyzej i koszt do 1300zl. Elektroluxy raczej odpadaja mimo ze nie ktore modele maja naprawde niewielka glebokosc to dosc dlugie cykle prania przy pelnym wsadzie.

Gość Kawusek
Ktos sie wypowie?

Gość gość
Ja tam we frani piore i 30 lat działa bez zarzutu, stary dobry sprzęt jeszcze drugie tyle pożyje.

Gość gość
silnik inwerterowy... hahahahahahahaha:P Januszu, kup se tego bosza czy tam beko czy inne gó\wno i nie wybrzydzaj. Silnik inwerterowy... hahahaha

Gość gość
Daj spokoj z tymi pralkami. Wolalbym kupic uzywaną Mièle lub dostukac pieniedzy i LG sobie sprawic. Mièle wiedzie prym na świecie i jest to rolls royce wsród pralek

Gość gość
A co jesli te miele sie popsuje? Czesci sa drogie. Zreszta nie mysle o pralce na wieki. Zreszta nie chce drogiej pralki