Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety ratujcie!

Polecane posty

Gość gość

Nie chce być w związku, a już któryś facet próbuje. Mam dość! Mam dość tej sytuacji, facetów i wszystkiego, a on nie rozumie. Mogę pisać co chce, a on dalej swoje. Ja nie potrzebuje seksu, a przyjemniej partnera do tego. Kiedyś ktoś bardzo mnie skrzywdził i lepiej jest mi samej tym bardziej, że większość chce tylko jednego. Mam dość. Jak mu powiedzieć, żeby się odczepil?! Nie chce po prostu udawać wariatki albo go olewac.

Gość gość
Nie odpisuj. Po co tracisz czas. Napisz raz, krotko: "Nie jestem zainteresowana" i wiecej ani slowa. To samo z rozmowami. Mowisz raz: "Nie jestem zainteresowana". I powtarzasz to jak mantre jesli cie nagabuje.

Gość gość
Okay, spróbuję tego. A jak nie to zmienię numer jak nic dalej nie będzie trafiać.

Gość gość
To zmień. Ciekawe że tylko w necie kobiety trafiają wiecznie na nietozumnych adoratorow :(. Jakby były co najmniej miss.

Gość gość
Znam go na żywo i w tym problem, bo się gdzie mieszkam, ale zmiana adresu to dla mnie nie problem, a tak na poważnie serio mam go dość i gdyby może nie myślał tylko o tym by wylądować ze mną w łóżku to było by całkowicie inaczej, a on się już nawet z tym nie kryje od kąd zapytałam się wprost, bo i po co ma się kryć. On chce się starać, tylko ciekawe po co, bez sensu.