Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dosia 11

18 urodziny

Polecane posty

Hej :) Za niecałe 2 tygodnie odprawiam moje 18 urodziny. Imprezę robię w restauracji na którą zapraszam całą moją rodzinę. Zastanawiam się czy wypada zabrać ze sobą 2 przyjaciółki i mojego bliskiego przyjaciela. Nasze relacje są takie jakbyśmy byli już ze sobą razem, tyle że jeszcze mnie o to nie spytał. Spędzaliśmy razem tez sylwestra a w walentynki zaprosił mnie do restauracji z jego znajomymi. Ale zastanawiam się czy on nie będzie się tam dziwnie czuł lub czy w ogóle wypada zapraszać go na rodzinną impezę?

Gość gość
Na rodzinna nie. Rodzinna to rodzinna. Zawsze mozna zrobic druga dla przyjaciol.

Gość gość
Macie jeszcze 2 tygodnie. Popros go zeby zapylił Twojego kwiatka. Wtedy będziecie juz prawie rodziną ;)

Gość asiutka    1999
no skoro jesteście razem prawie, tak jak piszesz, to ja myślę, że tak. Chyba, że on nie chce, albo rodzice zasugerują tobie inaczej. Chyba, że zobisz też dla znajomych. Ja robiłam tylko dla znajomych. Jedna moja koleżanka zrobiła oddzielnie dla rodziny i znaomych

Gość gość
Dosia 11, rozumiem że zaprosisz wszystkich kafeterian bo jesteśmy wszyscy jedną wielką rodziną.

Gość gość
Dosia 11 uważaj bo asiutka 1999 to 58 letni Janusz z malutką kuśką